"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (1 Ιουνίου 2014)

Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις με εισιτήρια ΟΓΑ – Αιτήσεις στα ΚΕΠ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις το φετινό καλοκαίρι θα έχουν οι δικαιούχοι του προγράμματος της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.
Το πρόγραμμα θα ισχύσει από 1-7-2014 έως 31-5-2015.
Δικαιούχοι είναι...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2014 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Ξεκινά η εφαρμογή των προγραμμάτων του ΟΓΑ για το έτος 2014, "Κοινωνικός Τουρισμός", "Ιαματικός Τουρισμός", "Εκδρομικό Πρόγραμμα, "Δωρεάν Παροχή Βιβλίων" και "Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρου".
Τα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται η...

Έρχονται 400 προσλήψεις στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Σε διαγωνισμό για προσλήψεις τουλάχιστον 200 νέων πτυχιούχων θα προχωρήσει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ στο τέλος Μαΐου θα ανακοινώσει την έναρξη της διαδικασίας επιλογής επιπλέον 200 υποτρόφων του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, οι οποίοι θα...

ΟΑΕΔ: Τα 11 «άγνωστα» επιδόματα – Δείτε αν είστε δικαιούχος

Μπορεί όταν κάποιος ακούει για επίδομα από τον ΟΑΕΔ να σκέφτεται το επίδομα ανεργίας, όμως, ο Οργανισμός προσφέρει ένα πλήθος άλλων βοηθημάτων, όχι μόνο σε ανέργους, αλλά και σε εργαζομένους, τα οποία πολλοί από τους δικαιούχους τους, ούτε καν γνωρίζουν.
Κάποια από τα επιδόματα αυτά, όπως σημειώνει το money-money.gr, χορηγούνται ή μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης λόγω ανεργίας, είτε για μισθωτούς που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ή σε επίσχεση εργασίας, είτε λόγω αφερεγγυότητας εργοδότη, είτε ακόμη σε νέους 20-29 ετών και σε νέες μητέρες.
Τα 11 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ:

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Καταστροφές στις Καλύβες απ' τους ισχυρούς ανέμους -ΦΩΤΟ-

Μεγάλες καταστροφές προξένησε η θεομηνία που ξέσπασε στη Χαλκιδική το απόγευμα της Πέμπτης, σε...

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2014

«Ελαίας Δρώμενα» Μεταγγίτσι, 13-14-15 Ιουνίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» διοργανώνει στις 13, 14 και 15 Ιουνίου φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα».
Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί μαγειρικής, ενώ διακεκριμένοι Σεφ και ντόπιες νοικοκυρές θα επιδοθούν στη δημιουργία πιάτων με ιδιαίτερες γεύσεις.
Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αγροτικοί συνεταιρισμοί αλλά και τοπικοί παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.
Σκοπός και στόχος των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν, να δουν, να ακούσουν και να γευθούν ό,τι ο τόπος μας προσφέρει, με ιδιαίτερο σημείο αναφοράς την...

Ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν την παραλιακή ζώνη του Δήμου Πολυγύρου - Αίτημα κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης υπέβαλε ο Δήμος

Αίτημα για κήρυξη σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης της παραλιακής ζώνης του υπέβαλε ο Δήμος Πολυγύρου, καθώς κάτοικοι της περιοχής από τη Μεταμόρφωση μέχρι την Όλυνθο ήρθαν χθες το απόγευμα αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα. Όλο σχεδόν το νότιο – παραλιακό μέτωπο του Δήμου χτυπήθηκε από...

Ο Δήμος Σιθωνίας συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Ο Δήμος Σιθωνίας, στο πλαίσιο της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2014 του δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS θα διοργανώσει την Πέμπτη 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 10 το πρωί, τον καθαρισμό της κεντρικής παραλίας της Σαρτής.
    Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει  το Δημοτικό Σχολείο Σάρτης, πολίτες, εθελοντές, καθώς και μέλη περιβαλλοντικών οργανώσεων.
   Η εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών πάνω στο θέμα της θαλάσσιας ρύπανσης, στην ανάληψη προσωπικής ευθύνης για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και στην διαμόρφωση μιας γενικότερα υπεύθυνης στάσης απέναντι στο περιβάλλον. Η φετινή εκστρατεία επικεντρώνεται στην ειδικότερη ανάδειξη του προβλήματος της πλαστικής σακούλας μεταφοράς και συσκευασίας μιας χρήσης στη θάλασσα και στις ακτές, εναρμονιζόμενη και με τις...

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του δήμου Πολυγύρου...

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Πέμπτη (29-05-2014) και μέχρι το Σάββατο (31-05-2014) στο μεγαλύτερο μέρος της χωράς με βροχές, καταιγίδες ή και χαλαζοπτώσεις, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους.
Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα:
  • Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • η συνέχεια ΕΔΩ

Ο Ευθύμης Καρανάσιος για την ανασφάλιστη εργασία

Χειροπιαστά και μετρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούνται από την Επιθεώρηση Εργασίας και την Ειδική Υπηρεσία Ασφάλισης του ΙΚΑ για την αντιμετώπιση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, με στόχο τη διασφάλιση της...

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Εορταστικές Εκδηλώσεις για την επέτειο Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 MAΪOY 2014
1. Ώρα 11:00 της Παρασκευής 30 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων του Πολυγύρου από τους μαθητές των σχολείων της πόλης.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 31 MAΪOY 2014...

Τώρα: Φωτογραφίες του Mino Art από Ψακούδια Χαλκιδικής

Πτώση μεγάλου δέντρου στην Ποτίδαια μπροστά στο ξενοδοχείο "Pome Granate"

Πτώση μεγάλου δέντρου σημειώθηκε πριν από λίγο στην επαρχιακή οδό της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική. Από την πτώση του δέντρου προκλήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο επιχειρί να απομακρύνει το δέντρο. Αστυνομικοί της Τροχαίας ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.

Κουνιέται από το πρωί το Άγιο Όρος

Πέντε ημέρες μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,5 ρίχτερ στη Λήμνο, παρατηρείται από τις 9 σήμερα το πρωί μια αύξηση της συχνότητας και της έντασης των μετασεισμών νότια του Αγίου Όρους.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο οι δονήσεις που ήταν μεγαλύτερες των 3 ρίχτερ είναι οι ακόλουθες:

Τη Δευτέρα οι συντάξεις του Ο.Γ.Α.

Η σύνταξη μηνός Ιουνίου 2014 θα καταβληθεί σε 706.237 συνταξιούχους του Ο.Γ.Α. με πίστωση στους Τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ., που έχουν επιλέξει για την...

EPSILON NET: Παραλαβή Μεταλλίου Ruban d' Honneur στην τελετή απονομή των Βραβείων των European Business Awards

Σε μια άψογη διοργάνωση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα , απονεμήθηκαν την Τρίτη  (27.05) στο ξενοδοχείοWestin του Αστέρα Βουλιαγμένης τα μετάλλια Ruban dHonneur του διαγωνισμού European Business Awards, ενός από τους πιο έγκριτους θεσμούς επιχειρηματικών βραβείων της Ευρώπης καθώς και τα βραβεία για την καλύτερη εταιρία ή επιχειρηματία σε μια από τις 11 κατηγορίες του διαγωνισμού, ενώ πραγματοποιήθηκαν και...

Η ενορία των Αγίων Θεοδώρων Γερακινής οργανώνει πανηγύρι


"Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!" Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες

Για δεύτερη χρονιά, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου συμμετέχει στην εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας του δικτύου βιβλιοθηκών Ελλάδας Future Library. Με θέμα, φέτος, τους αντίθετους κόσμους και σύνθημα «Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!» η βιβλιοθήκη μας θα πραγματοποιήσει 25 δράσεις, από τις 16 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου 2014 για παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων. Οι συμμετοχές είναι με προεγγραφή λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων κατόπιν συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων και η αίτηση στο...

Απόλλων Αρναίας - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-1 - Μπαράζ ανόδου στη Football League 2

Μήνυμα Ευθύμη Καρανάσιου για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Ξεκινήσατε το μεγάλο προσωπικός σας αγώνα  για την  εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχετε τους στόχους που βάλατε, έχοντας ως όπλο τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.
Σε τούτη τη δύσκολη περίοδο της...

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Έκθεση ζωγραφικής στον Πολύγυρο


Απαντήσεις στα Θέματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2014

Παρακάτω θα βρείτε τις εκφωνήσεις των Θεμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.
Πανελλήνιες Εξετάσεις Ημερήσιων Γενικών Λυκείων 
Εξεταζόμενο Μάθημα: Νεοελληνική Γλώσσα, 
Ημ/νία: 28 Μαΐου 2014

Oι εκφωνήσεις των Θεμάτων στη Νεοελληνική Γλώσσα

Διακοπή νερού ΣΗΜΕΡΑ στο βόρειο τμήμα του Πολυγύρου

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι η προγρμαμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 28 Μαΐου διακοπή νερού στο βόρειο τμήμα του Πολυγύρου θα διαρκέσει από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις απογευματινές ώρες λόγω εκτέλεσης εργασιών σύνδεσης με το νέο δίκτυο.

Πολύγυρος, οι bartenders του TIVERIOUS παρουσιάζουν την...


Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ενημερώνει

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής «ΕΠ.ΑΝ.Ε.Χ.» πραγματοποιεί σεμινάρια ΕΦΕΤ για «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» (10 ώρες εκπαίδευσης, κόστους 80,00€). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τόσο στον Πολύγυρο στο Επιμελητήριο, όσο και...

Ευχαριστήριο μήνυμα Στέλιου Βαλιάνου

Μετά την εκλογική μάχη της Κυριακής 25 Μαΐου, και αφού το αποτέλεσμα ανέδειξε νικητή τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την παράταξη «Αλληλεγγύη», ο Στυλιανός Βαλιάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο τέλος αυτής της διαδρομής, θα ήθελα από καρδιάς να πω 17.507 "ευχαριστώ" , όσα και οι συμπολίτες μου , που εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους ένα νέο άνθρωπο που κατέθεσε την πολιτική του πρόταση στη Χαλκιδική. Μη γελιέστε. Το νούμερο δεν είναι μικρό για κάποιο πρωτοεμφανιζόμενο , χωρίς μηχανισμό και χωρίς να κατέχει τη διοίκηση στα χέρια του. Ο αγώνας μας θα μείνει μνημείο κρυστάλλινης καθαρότητας. Η εν γένει παρουσία μου στις Περιφερειακές Εκλογές , ως συνολική εμπειρία, αποτελεί την...

Παρουσίαση του Porto Carras Grand Resort στη 14η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής – La Biennale di Venezia

Το Porto Carras Grand Resort θα παρουσιασθεί  στη Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής – La Biennale di Venezia. Η Ελληνική συμμετοχή στην 14η Biennale Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2014 με Εθνικό Επίτροπο τον κ. Γιάννη Αίσωπο, αρχιτέκτονα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει τίτλο Tourism Landscapes: Remaking Greece. Πραγματεύεται το ρόλο του τουρισμού ως εργαλείο διαρκούς εκμοντερνισμού της χώρας μέσω της κατασκευής δομημένων τοπίων τουρισμού όπως...

Κυκλοφόρησε το ένατο τεύχος του “Κυττάρου Ιερισσού"

Το ένατο τεύχος περιέχει:
·       Φωτογραφικό υλικό και μνήμες από την Ιερισσό
·       Αναμνήσεις και ιστορικά στοιχεία από το πρόσφατο παρελθόν
·       Προβληματισμούς της σύγχρονης κοινωνίας μας
·       Αναφορές και εκδρομές στην ιδιαίτερα όμορφη ορεινή ενδοχώρα
Θα το βρείτε σε πολλά, κεντρικά σημεία στην Ιερισσό.
Επίσης μπορείτε να το διαβάσετε και στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kyttaro.eu.
Για να “κατεβάσετε” το ένατο τεύχος πατήστε τον ακόλουθο δεσμό:
http://www.kyttaro.eu/uploads/media/kyttaro09.pdf

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Το Porto Carras Grand Resort συμμετέχει στην εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Το Porto Carras Grand Resort, το οποίο αποτελεί πρότυπο τουριστικό και οικολογικό προορισμό θα συμμετέχει στις 23 Ιουνίου 2014 στην εκστρατεία «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» του περιβαλλοντικού δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, το οποίο αφορά στην περιβαλλοντική διαχείριση ακτών σε όλη την Ελλάδα.
Στην εκστρατεία αυτή υπολογίζεται να συμμετέχουν πάνω από 150 άτομα, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι του συγκροτήματος αλλά και η τοπική κοινότητα της περιοχής του...

Εκδήλωση για την Άλωση της Πόλης στην Παλαιόχωρα

Εκδήλωση με θέμα "Η Άλωση της Πόλης" διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της...

Ιερισσός 22-05-2014, Τζιτζικώστας - Γιώργου μιλάνε με κατοίκους για τα μεταλλεία

Πρόγραμμα του 15ου Φεστιβάλ Θιάσων που διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας

Κάντε κλικ στην αφίσα για μεγέθυνση

Πολύγυρος: Κλειστή αύριο η Ασκληπιού από τη Χ. Τρικούπη έως την Αριστείδου λόγω έργων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 επί της οδού Ασκληπιού, στον Πολύγυρο. 
Λόγω των έργων ύδρευσης κλειστό θα παραμείνει από τις 7.30 π.μ. έως το μεσημέρι το οδικό τμήμα επί της Ασκληπιού από τη συμβολή της με τη Χαριλάου Τρικούπη έως τη συμβολή της με την οδό Αριστείδου. Η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται από την 22ας Απριλίου και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση.

Στα Βράσταμα ψήφισαν... διαμαρτυρία

Αντί να ψηφίσουν κάποιο κόμμα ψήφισαν υπέρ της διαμαρτυρίας του Αγροτικού Συλλόγου του χωριού τους. Οι κάτοικοι των Βραστάμων στις ευρωεκλογές θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για ένα θέμα που ταλανίζει την περιοχή τους και απειλεί τις περιουσίες τους.

Το θέμα δημιουργείται μετά την επικείμενη ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, οι οποίοι συντάχθηκαν με βάση τις παλιές αεροφωτογραφίες του 1945 και απασχολεί τον αγροτικό κόσμο της...

Διακοπή νερού αύριο στον Πολύγυρο

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στο βόρειο τμήμα του Πολυγύρου από τις 8.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. λόγω εργασιών σύνδεσης με το νέο δίκτυο.

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 25-5-2014 - Χαλκιδική

Δελτίο τύπου του υπ. Δημάρχου Ν. Προποντίδας Δημήτρη Τσούφη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Δημήτριος Τσούφης και τα μέλη του συνδυασμού «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συνδημότες για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προσέφεραν σε έναν αγώνα δύσκολο και...

Ευρωεκλογές: Η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων

Όσο η ενσωμάτωση των τμημάτων ολοκληρώνεται....
η μάχη στρέφεται σιγά-σιγά στην καταμέτρηση των σταυρών για την ανάδειξη των 21 ευρωβουλευτών. Αν και η καταμέτρηση είναι...

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δείτε ποιοι είναι πρώτοι σε σταυρούς


Αρχίζει και ξεκαθαρίζει η εικόνα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι 21 ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας τα επόμενα πέντε χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο.
Με καταμετρημένο το 31,01%, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται ο Μανώλης Γλέζος, η...

Μήνυμα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Ν.Προποντίδας Μανώλη Καρρά

Με το χθεσινό νικητήριο αποτέλεσμα του συνδυασμού «Νέα Προποντίδα Σύγχρονος Δήμος ο κόσμος ανέδειξε ότι νέος Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας είναι ο Μανώλης Καρράς.
  Μετά την ανακοίνωση των δύο τελικών αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Καρράς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες του Δήμου Νέας Προποντίδας.
  Φανερά συγκινημένος χαιρέτησε εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στο εκλογικό του κέντρο στα Νέα Μουδανιά, απ’ όλες τις περιοχές του Δήμου.
  Μέσα σ’ ένα κλίμα συγκίνησης, χαράς και ικανοποίησης ο νέος Δήμαρχος δήλωσε:

Ευχαριστήριο σημείωμα Απ. Τζιτζικώστα

Θεσσαλονίκη, 26 Μαΐου 2014

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Φίλες και Φίλοι,
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

χωρίς τη δική σας συμβολή, χωρίς τη δική σας αλληλεγγύη, η «Αλληλεγγύη» και ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν θα κατάφερνε να κερδίσει σε τέτοιο βαθμό την εμπιστοσύνη των πολιτών της Μακεδονίας.
Η στήριξή σας μέσα από την...

Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση


H Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (ΤΘΔΔ) περιλαμβάνει θέματα για τις προαγωγικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2013-14 της Α΄ Τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ΕΠΑΛ, Ημερήσιων και Εσπερινών, της Α΄ Τάξης των Καλλιτεχνικών, Μουσικών και Εκκλησιαστικών Λυκείων, καθώς και της Β’ Τάξης των Εσπερινών ΓΕΛ. Από αυτά θα κληρώνεται το 50% των θεμάτων στα εξεταζόμενα μαθήματα, όπως αυτά προσδιορίζονται στο...

Οι Έλληνες σοφότεροι των πολιτικών τους...

Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι Έλληνες πολίτες δείχνουν ότι είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική τάξη που τους διοικεί.

- Το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα: «Έχασε ο Σαμαράς χωρίς να κερδίσει ο Τσίπρας». Ο ΣΥΡΙΖΑ για όσους δεν έχουν δει ακόμα, πήρε στις χαλαρές ευρωεκλογές ένα ποσοστό οριακά μικρότερο από αυτό που είχε πάρει στις βουλευτικές του Ιουνίου του 2012. Για μια ακόμα φορά οι Έλληνες πολίτες δείχνουν πολύ πιο σοβαροί από την πολιτική τάξη της χώρας. Τιμώρησαν την ΝΔ χωρίς να...

Συνεργασία Α.Ο.Πολυγύρου με την κατασκήνωση Skouras Camp

Αγαπητοί γονείς,

Η Αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp λειτουργεί από το 1986 σε μια πανέμορφη έκταση κοντά στις Ν. Φώκιες στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Κάθε χρόνο προσφέρουμε σε δεκάδες παιδιά τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης, έχοντας δημιουργήσει έναεξειδικευμένο πρόγραμμα που συνδυάζει άθληση, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και φυσικά  καλοκαιρινές διακοπές για παιδιά από 6 έως 16 ετών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου (ΑΟΠ) δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα 7 ημερών, όπου τα παιδιά προπονούνται καθημερινά στο μπάσκετ 1-2 ώρες (εντός της κατασκήνωσης). Ταυτόχρονα γνωρίζουν ξεχωριστά αθλήματα και...

Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα»: «Ελαίας Δρώμενα».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» διοργανώνει στις 13-14 και 15 Ιουνίου φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα».
Σε όλη τη διάρκεια του 3ημέρου θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί μαγειρικής καθώς και ιδιαίτερες γαστρονομικές γεύσεις από διακεκριμένους Σεφ αλλά και...

Δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα

Ενωμένοι προχωράμε μπροστά!

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, όλες και όλους.
Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα, εδώ, στη Μακεδονία, κάναμε πρώτοι το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία της...

Ποιοι προηγούνται στην μάχη για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών - Συνεχίζεται η "μάχη" του σταυρού

ΣΥΡΙΖΑ
Μανώλης Γλέζος
Σοφία Σακοράφα
Δημήτρης Παπαδημούλης
Κωνσταντίνα Κούνεβα...

Τελικά αποτελέσματα στο δήμο Ν.Προποντίδας

Δήμαρχος εκλέγεται ο Καρράς Εμμανουήλ