"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Συνεργασία Α.Ο.Πολυγύρου με την κατασκήνωση Skouras Camp

Αγαπητοί γονείς,

Η Αθλητική κατασκήνωση Skouras Sports Camp λειτουργεί από το 1986 σε μια πανέμορφη έκταση κοντά στις Ν. Φώκιες στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Κάθε χρόνο προσφέρουμε σε δεκάδες παιδιά τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης, έχοντας δημιουργήσει έναεξειδικευμένο πρόγραμμα που συνδυάζει άθληση, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και φυσικά  καλοκαιρινές διακοπές για παιδιά από 6 έως 16 ετών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου (ΑΟΠ) δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα 7 ημερών, όπου τα παιδιά προπονούνται καθημερινά στο μπάσκετ 1-2 ώρες (εντός της κατασκήνωσης). Ταυτόχρονα γνωρίζουν ξεχωριστά αθλήματα και... δραστηριότητές (ιππασία, σκοποβολή, πύργοι αναρρίχησης, τραμπολίνο, μίνι γκολφ, τοξοβολία, πινγκ-πονγκ, τένις και άλλα), ενώ μπορούν να κάνουν και χρήση της πισίνας (οι εγκαταστάσεις διαθέτουν 2 πισίνες).
Η συμμετοχή των παιδιών σε όλες μας τις δραστηριότητες έχει σκοπό να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες και να δεθούν περισσότερο σαν ομάδα, μέσα από τη διασκέδαση, τη συνεργασία και τη συμμετοχή στις υπόλοιπες δραστηριότητές μας όπως διαγωνισμούς, κραυγές, ταλέντα, σαφάρι, κυνήγι θησαυρού κ.α.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν ενδεικτικά τα εξής:

2 εξωτερικές πισίνεςExtreme sports4 γήπεδα βόλεϊ
Street dance4 γήπεδα μπάσκετPing-Pong
2 γήπεδα χάντμπολ4 γήπεδα ποδοσφαίρου2 γήπεδα tennis
Water sportsΠύργοι αναρρίχησης 14 & 8 μέτρα80 μέτρα Flying fox
10 τραμπολίνοΙππασίαΚαλλιτεχνικό εργαστήρι
12 πίστες mini-golfΠοδηλασίαΣκάκι
ΣκοποβολήTae-kwon-doYoga
2 γήπεδα badmintonAerobicΤοξοβολία
RollersLatinΠαραδοσιακοί χοροί
Beach volleyBeach soccerParkour
Τα παιδιά μένουν σε κτιστά σπιτάκια των 10-12 ατόμων, με έναν υπεύθυνο για κάθε ομάδα (ομαδάρχης), ο οποίος προέρχεται είτε από το σωματείο σας είτε από την κατασκήνωση. Βασική μας επιδίωξη είναι ο ομαδάρχης να προέρχεται από τους κόλπους του σωματείου σας (προπονητής ή κάποιος αθλητής ηλικίας άνω των 18 ετών) για την καλύτερη συνεργασία-επικοινωνία με τα παιδιά.
Είμαστε βέβαιοι πως αν συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα ενθουσιαστούν τόσο τα παιδιά του συλλόγου όσο και οι οικογένειές τους.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:
6944841546 (Κατερίνα Νουκάρη)


Δεν υπάρχουν σχόλια: