"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Πρωταθλήτρια Χαλκιδικής στο μπάσκετ η Γαλάτιστα

Ο Αθλητικός Όμιλος Γαλάτιστας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, μετά από νίκη 74-69 έναντι του "Κενταύρου" Καλλικράτειας στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου.

"Σήμερα ζήσαμε μεγάλες στιγμές στον τελικό μπάσκετ, όπου στέφθηκε πρωταθλητής Χαλκιδικής ο ΑΟ Γαλάτιστας! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες, που διεκδίκησαν τον τίτλο με αθλητικό ήθος! Γιατί ο αθλητισμός ενώνει!", υπογράμμισε ο...

 Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ. 

"Η προσπάθεια του Αθλητικού Ομίλου Γαλάτιστας για κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ στο Νομό μας ολοκληρώθηκε με την νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, του «Κενταύρου» Καλλικράτειας, σε ένα εξαιρετικό και σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι στο κλειστό του Πολυγύρου. Συγχαρητήρια στους νικητές αθλητές, διοίκηση και φιλάθλους και καλή πορεία στα σαλόνια της Γ' Εθνικής, αλλά και στους ηττημένους για τον όμορφο αγώνα", σημείωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Ιωάννης Γιώργος.

Η αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Γαλάτιστας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Χαλκιδικής και την άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε σε αθλητές και διοίκηση μια επιτυχή αγωνιστική πορεία και να ευοδωθούν οι προσπάθειες για το δικό τους "σπίτι". Συγχαρητήρια αξίζουν και στον "Κένταυρο " Ν. Καλλικράτειας για την αξιοπρεπέστατη παρουσία του".


Δεν υπάρχουν σχόλια: