"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γιάννη Σφυρή για Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου, με την παράταξη «Καρανάσιος....Ξεκινάμε!»

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Ο τόπος μας, για να κάνει βήματα μπροστά και να μην πάνε και τα επόμενα χρόνια χαμένα, χρειάζεται νέα πρόσωπα, ανθρώπους με όραμα και φρέσκες ιδέες, πολίτες που δεν ασχολούνται ευκαιριακά με τα κοινά, ανθρώπους που είναι στη καρδιά της κοινωνίας, ενωμένους όμως κάτω από μια ομπρέλα, με κοινό βηματισμό, κοινούς στόχους, πίστη στην ποιότητα αλλά και την συνοχή της ομάδας.
Μπροστά στο καλό της πόλης μας πρέπει να παραμερίζονται οι εγωισμοί και οι προσωπικές διαδρομές.
Κατόπιν διαδοχικών συναντήσεων και συζητήσεων αποφάσισα να συμπορευτώ σε κοινή δημιουργική πορεία με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πολυγύρου Ευθύμη Καρανάσιο και την Δημοτική Παράταξη ‘’Ξεκινάμε!’’
Συμπορεύομαι με τον Ευθύμη για μια νέα αρχή με στόχο να αυξηθούν σημαντικά οι δυνατότητες διεκδίκησης της διοίκησης του δήμου και να σταματήσει ο... κατακερματισμός των δυνάμεων, που απειλεί την πόλη με μια νέα πενταετία στασιμότητας, ιδιαίτερα μετά τα τελευταία χρόνια απαξίωσης και υποβάθμισης του Δήμου μας.
Συμπορεύομαι με τον Ευθύμη, γιατί ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν παίρνει αξία μόνο από τις προτάσεις, τις ιδέες, τις θέσεις και το σχεδιασμό του, μα συγχρόνως από την επαγγελματική εμπειρία του, την αποτελεσματικότητα του, καθώς και από τους συνεργάτες που επιλέγει.
Έχω μιλήσει με όλους, όμως στα 44 χρόνια μου δεν πρόκειται να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου και στα ιδανικά μου.
Αρκετά με την διχόνοια, με την διάσπαση και με όλους αυτούς που γίνονται δεκανίκια για δικά τους πολιτικά οφέλη.
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια η νυν διοίκηση έχει κλειστεί μέσα σε ένα γραφείο και δεν έχει την αίσθηση τι συμβαίνει στην κάθε περιοχή, στην κάθε οδό, στο κάθε σπίτι. Πριν λίγες ημέρες δύο οικογένειες Πολυγυρινων μετέφεραν τα πολιτικά τους δικαιώματα σε άλλο γειτονικό δήμο γιατί όπως μου μετέφεραν «οφείλουμε στα παιδιά μας να ζήσουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον». Για μένα αυτό ήταν ένα καρφί στην καρδιά όταν το άκουσα να μου το λένε.
Ήρθε ο καιρός ο δήμος να πάει σε κατάλληλα χέρια με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης
Ειλικρίνεια, έντιμο λόγο απέναντι στους πολίτες και έργα της καθημερινότητας.
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση ΟΛΩΝ μας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Πολυγύρου. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Ξεκινάμε λοιπόν με τον Ευθύμη και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας, ώστε στις εκλογές του Οκτωβρίου να νικήσει η υπευθυνότητα, η εντιμότητα, η αποτελεσματικότητα.
Με εκτίμηση
Σφυρής Δ. Ιωάννης
Πυροσβέστης
τηλ. 6974073503
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πολυγύρου

με την παράταξη «Καρανάσιος....Ξεκινάμε!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: