"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Οι κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής στον Πολύγυρο

Οι κτηνοτρόφοι της Χαλκιδικής, το πρωί της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, μετά από μια ειρηνική διαμαρτυρία, παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου τους, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο. 

Η Διοίκηση της ΠΕΧ συμπαραστέκεται στους αγώνες των κτηνοτρόφων, ενός κλάδου ζωτικής σημασίας τόσο για τη Χαλκιδική, όσο και για ολόκληρη τη χώρα. Η ανησυχία μας κοινή, για την έξαρση των νοσημάτων που πλήττουν, τα τελευταία έτη, το σύνολο των....

κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων. Η αγωνία μας επίσης κοινή, καθώς περιορίζεται ποσοτικά, τόσο η δυναμική της Ελληνικής Κτηνοτροφίας, όσο και το επίπεδο οικονομικής και ποιοτικής ανταποδοτικότητας προς ολόκληρη την κοινωνία. 

Συμμετέχουμε στην αναζήτηση των πρόσφορων λύσεων και παροτρύνουμε την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, να επιδείξει τη δέουσα ευαισθησία στα αιτήματα του κλάδου και να διερευνήσει όλες τις εναλλακτικές μεθόδους σχετικά με την πρόληψη και αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, σύμφωνα πάντα, με τα έγκριτα επιστημονικά δεδομένα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: