"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής (28-07-2024)

Συνάδελφοι και ασθενείς καλούν για να ρωτήσουν αν η δήλωση περί μη έκδοσης υπουργικής απόφασης σημαίνει και αναστολή των κινητοποιήσεων μας.

Σας ενημερώνω πως η αναστολή συνταγογράφησης συνεχίζεται κανονικά.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει τεχνηέντως μη έκδοση Υπουργικής απόφασης και ΟΧΙ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ο Νόμος περί δυνατότητας επίταξης των ιδιωτών ιατρών ψηφίζεται κανονικά, ώστε να μπορεί οποιαδήποτε ώρα, οποιοσδήποτε Υπουργός να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως εργαλείο εκβιασμού προς τους Ιατρούς.

Συνεχίζουμε κανονικά την αναστολή συνταγογράφησης, προκειμένου να δείξουμε στην Πολιτεία ότι απέναντι στη διάλυση της Δημόσιας Υγείας και τη μετατροπή των Ιατρών σε κακοπληρωμένους, περιοδεύοντες υπαλλήλους θα μας βρει ενωμένους απέναντι της.

Μάλιστα αύριο οι πρόεδροι των....

Ιατρικών Συλλόγων απεργούμε από τα ιατρεία μας και θα βρεθούμε στην Αθήνα, στη Βουλή, δηλώνοντας αγωνιστικά την αντίθεση μας απέναντι στο επαίσχυντο νομοσχέδιο.


Σε έκτακτη γενική συνέλευση του Ι.Σ.Χα το Σάββατο 28/07 αποφασίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία πως θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας αμετακίνητοι σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν εισακούσει το δίκαιο αίτημά μας για κατάργηση των άρθρων 65 & 69 του νομοσχεδίου που καταργεί τα συνταγματικά μας δικαιώματα.


                                                                                                        Ο Πρόεδρος 


Τσιαλούκης Παναγιώτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: