"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου

Πλημμύρισε από κόσμο, μουσική και τραγούδια το προαύλιο του Αγίου Αθανασίου στον Πολύγυρο, το απόγευμα του Σαββάτου 6/7, που ο Εθελοντικός όμιλος Γυναικών Πολυγύρου πραγματοποίησε την καλοκαιρινή γιορτή του.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου με μεγάλη αγάπη, διάθεση και απλοχεριά ετοίμασαν όλα τα χειροποίητα εδέσματα σε μεγάλη ποικιλία και αφθονία, τα οποία προσφέρθηκαν συνοδεία μπύρας και αναψυκτικών.
Ο πατήρ Χαράλαμπος ευλόγησε την πόσιν και την βρώσιν των παρευρισκομένων.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν τη γιορτή, ευχήθηκε... καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στην 3ήμερη εκδρομή που οργανώνεται για τις αρχές Σεπτεμβρίου. Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής, προσφέροντας είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες και συγκεκριμένα τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ και ΙΚΤΕΟ ΑΦΟΙ ΜΑΧΑΙΡΑ, την κυρία Χαρά Γιώβου, την ΛΕΦΕΔ και όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Το γλέντι άναψε με τη μουσική και τα χορευτικά τραγούδια από την ορχήστρα των αδελφών Παυλούδη και η γιορτή έκλεισε ευχάριστα με το μοίρασμα των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
Να είμαστε όλοι καλά και να βρισκόμαστε πάντα σε χαρούμενες εκδηλώσεις!
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου.








Δεν υπάρχουν σχόλια: