"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Διάκριση αθλητών του άλματος σε ύψος, από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Η αγωνιστική πορεία 2 αθλητών - μαθητών του άλματος σε ύψος από τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ που διακρίθηκαν κατακτώντας μέσα στη χρονιά τις δεύτερες θέσεις στα επίσημα πανελλήνια  πρωταθλήματα της U18 με μεγάλες επιδόσεις.

Αυτές τους οι αγωνιστικές επιτυχίες οδήγησαν την ομοσπονδία του  ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) να τους επιλέξει στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ U18 και να τους συμπεριλάβει στις αποστολές αυτής:

1) Στους ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που έγιναν πριν 15 ημέρες στην πόλη του MARIBOR ΤΗΣ SLOVENIA  και

2)Στους ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη της BANSKA BYSTRICA της SLOVAKIA.

Μετά από τον αχό των μαχών πίσω στην έδρα μας....
Εκεί που ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε εκείνον τον Μάϊο του '22, όταν και αρχίσαμε το όμορφο αγώνισμα μας (ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ).....
ΔΗΛΑΔΗ...
Τι θα μπορούσαμε άραγε να ονειρευτούμε σαν επιτυχία, από τον Πολύγυρο? Πιθανόν έως μια καλή πορεία στους διασυλλογικούς της συμπρωτεύουσας η ίσως και κάποια πανελλήνια νίκη (η έστω μια κατάταξη στην πρώτη 6/ΑΔΑ ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος as well......)
Τα περαιτέρω (...ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!) φάνταζαν, το πολύ, σαν ένας μακρινός αστραφτερός ουρανός που το φως του όμως, πάντα έσβηνε, δυστυχώς....(ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ....) πριν να φτάσει σε μας . . .
Σήμερα, now a days.....Αυτά τα δυο λεβεντόπαιδα αυτής της δημοσίευσης, με τους τιτανίους αγώνες τους (σε όλη την χώρα αλλά και στο εξωτερικό) έφεραν την πρώτη Άνοιξη της Εθνικής μας Ομάδας, και στην μικρή Χαλκιδική μας ! ! ! ! !
Γι αυτό θεωρώ χρέος μου να σας τους παρουσιάσω !
Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας τους συστήσω... :
Από αριστερά (όπως βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία) ο Βασίλης Παπαοικονόμου της Α! Γενικού Λυκείου Πολύγυρου (ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 29-3-2008), 2ος πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία U18 με επίσημη επίδοση 2.01m. Εδώ με την επίσημη αθλητική του εμφάνιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ, όπως αγωνίστηκε πριν 15 μέρες στην πόλη MARIBOR της SLOVENIA όπου και αναγορεύθηκε 7ος βαλκανιονίκης!
Τέρμα δεξιά και "διοπτροφόρος", ο Τσορλιάνος Γιάννης, της Β! τάξης του ΕΠΑΛ Πολυγύρου (ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ 24-7-2007), επίσης 2ος πρωταθλητής Ελλάδας, όμως των πανελλήνιων σχολικών αγώνων Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου με επίδοση 2.02m. Εδώ με την επίσημη αθλητική του εμφάνιση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ, όπως αγωνίστηκε πριν 5 ημέρες στην πόλη Banska Bystryca της SLOVAKIA στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ. Εκεί κατάλαβε την 16 θέση ανάμεσα σε 32 προκριθέντες αθλητές από όλη την ΕΥΡΩΠΗ (που για να λάβουν δικαίωμα συμμετοχής, έκαναν ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 2m!)
Ευχαριστούμε τον Θεό για τις ευλογίες που αξιωθήκαμε και τώρα πιο σοβαροί, πιο στοχαστικοί, και πιο έμπειροι τολμούμε να συνεχίσουμε να γυμναζόμαστε με στόχους ωραίους, μεγάλους, αληθινούς!!
Καλή συνέχεια και καλό συνεργατισμό μας παιδιά!
Σας ευχαριστούμε κι εσάς ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ που τόσο καιρό μας υποστηρίζετε και μας στέλνετε και από δω τα καλά σας λόγια, αλλά και δια ζώσης η στο στάδιο η στην πόλη μέσα μας παροτρύνετε και μας επιβραβεύετε!
Τέλος η ευχή μας: Υγεία σε όλους και γενική αλλά και αθλιατρική..

Μαλακούδης Αθ.Νικόλαος Msc
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
1ου Γυμνασίου Πολυγύρου
Σωματειακός προπονητής
Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια: