"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Εκπαιδευτική Επίσκεψη σπουδαστών ΣΑΕΚ Πολυγύρου (πρώην ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ), στην Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής

Την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 οι σπουδαστές της ειδικότητας "Τεχνικός  Δασικής Προστασίας" Β΄ εξαμήνου της Σχολής, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους κα Δεληγιάννη Ασπασία, κ. Δάλαρη Μιλτιάδη και κ.  Χρυσάνθου Παναγιώτη, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα  γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Χαλκιδικής.  

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον...

Διευθυντή  Δασών Χαλκιδικής Δρ. Παύλο Μπεκιάρογλου μεταξύ άλλων για την  αντιμετώπιση των δασικών παραβάσεων καθώς και την ασφάλεια εργασίας  στο δύσκολο υπαίθριο χώρο εργασίας που είναι το δάσος. Ακόμη για τις  προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων της ειδικότητας  του Τεχνικού Δασικής Προστασίας, στην Δασική Υπηρεσία γενικότερα καθώς  και της προοπτικής συνεργασίας για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης  των σπουδαστών τόσο στην Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής όσο και στις  υφιστάμενες δασικές Υπηρεσίες δηλ. τα Δασαρχεία Χαλκιδικής  

 Τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλουν θετικά στην διαμόρφωση ολοκληρωμένης επαγγελματικής προσωπικότητας στους καταρτιζόμενους  αλλά και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για περαιτέρω διασύνδεση των  κρατικών υπηρεσιών και φορέων που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της  Χαλκιδικής, με την Σχολή.

Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: