"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πολυγύρου

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Τη Δευτέρα 15-04-24 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Γ. Εμμανουήλ.
Πραγματοποιήθηκε από πλευράς μας μία σύντομη παρουσίαση των σκοπών, των στόχων και τον δραστηριοτήτων του Εθελοντικού Ομίλου Πολυγύρου. Επίσης έγινε μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση των προτάσεων πού του παραδώσαμε αναφορικά με την συντήρηση/ βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, την λειτουργία και την προβολή του Λαογραφικού Μουσείου, το οποίο με προσήλωση φροντίζουμε από την ίδρυσή του.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο για την συνάντηση και το... ενδιαφέρον του για τις προτάσεις μας και γνωρίζοντας την πίστη του στον εθελοντισμό και την αγάπη του για τον τόπο μας και τη λαογραφία του, ευελπιστούμε στην στήριξη του προς τον Όμιλο μας.
Ο Όμιλός μας, όπως ενήργησε και στα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, θα στηρίξει όλες τις δράσεις του Δήμου για την προσφορά και τον εθελοντισμό καθώς και για τη διάδοση της παράδοσης και της λαογραφίας του τόπου μας".

Το Δ.Σ. του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Πολυγύρου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: