"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Μαθήματα εθελοντισμού και «ανθοστολισμού» παρέδωσαν οι κάτοικοι του Δήμου Πολυγύρου!

Η ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου
:

Μικροί και μεγάλοι εθελοντές έδωσαν το παρόν στην «επιχείρηση» ανθοφύτευσης, που στήθηκε σε τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πολυγύρου.

Στη Γαλάτιστα το ραντεβού ήταν σήμερα το πρωί και ο αριθμός των εθελοντών ήταν συγκινητικός, καθώς κάτοικοι όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην ανθοφύτευση στην πλατεία του χωριού. Μάλιστα η οικολογική συνείδηση των Γαλατιστέων ήταν εντυπωσιακή, καθώς εκτός από λουλούδια που φύτεψαν, πήραν πολτοποιημένα ψηφοδέλτια, που έμειναν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τοποθέτησαν μέσα σπόρους βασιλικού, τα φύτεψαν σε γλαστράκια και τα χάρισαν στα παιδιά, προωθώντας έτσι την ιδέα της ανακύκλωσης!
Αλλά και στην Ορμύλια εθελοντές φύτεψαν πανσέδες, σε δύο διαφορετικά σημεία, έξω από το δημοτικό κατάστημα και στην... περιοχή του πάρκου της Ορμύλιας, ενώ σύντομα θα φυτέψουν λουλούδια και στο πολιτιστικό κέντρο, δίνοντας λίγο παραπάνω χρώμα στην καθημερινότητά τους.

Τέλος στον Πολύγυρο, με ενθουσιασμό οι εθελοντές συνέχισαν την ανθοφύτευση στην περιοχή του Ηρώου και των Έξι Βρύσεων, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το έργο που είχαν ξεκινήσει πριν από μία εβδομάδα. 








Δεν υπάρχουν σχόλια: