"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ.) με διακριτικό τίτλο «ΣΥΝΎΠΑΡΞΗ» από την ΚΕΔΗΠΟ, στον Πολύγυρο, είναι γεγονός !

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου, Μαρία Αβέρη, ανέφερε τα παρακάτω:

Η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ.) με διακριτικό τίτλο «ΣΥΝΎΠΑΡΞΗ» από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου στην πρωτεύουσα του Δήμου μας, στον Πολύγυρο, είναι γεγονός.
Το όραμά μας πήρε σάρκα και οστά!
Οι προσπάθειές μας όλους αυτούς τους μήνες, οι ενέργειές μας προκειμένου όλα να είναι σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, οι κόποι μας παρά τις πολλές αντιξοότητες που συναντήσαμε, μα πάνω απ’ όλα η επιμονή μας, η στοχοπροσήλωση μας, η ισχυρή μας θέληση και ο συνεχής αγώνας μας, έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα!
Χθες, 03-10-2023, όπως είχα προαναγγείλει και στην ραδιοφωνική μου συνέντευξη, λάβαμε την... ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ.) στον Πολύγυρο Χαλκιδικής!
Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη «έργο», διότι αυτό είναι κάτι ανώτερο. Είναι κάτι περισσότερο από «αυτονόητο» για κάθε κοινωνία, είναι ο ορισμός των κοινωνικών δικαιωμάτων, είναι η υποχρέωση της Πολιτείας για την εξασφάλιση της πλήρους και ισότιμης απόλαυσης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Είμαι πραγματικά συγκινημένη που ως Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης (το ΔΣ και το διοικητικό προσωπικό) με συμπαραστάτη και αρωγό τον Δήμαρχο Πολυγύρου, κ. Αστέριο Ζωγράφο, δεν μείναμε στα λόγια, αλλά τηρήσαμε την υπόσχεση μας, για την οποία δεσμευθήκαμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας και σήμερα πλέον μπορούμε να περηφανευόμαστε για την συνέπεια των λόγων και των πράξεών μας!
Λάβαμε την άδεια λειτουργίας, λοιπόν και πλέον μπορούμε να ενταχθούμε στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και να προχωρήσουμε στις αμέσως επόμενες ενέργειες (προκήρυξη ΑΣΕΠ για πρόσληψη προσωπικού), ούτως ώστε να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η λειτουργία του ΚΔΑΠ και να δεχτούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παιδιά μας! Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των ημερών.
Ευχαριστώ θερμά
Τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος
Το Δ.Σ και το διοικητικό προσωπικό της ΚΕΔΗΠΟ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πολυγύρου για την αμέριστη συνδρομή και συμπαράσταση τους.

Αν κάτι αξίζει περισσότερο στα τέσσερα χρόνια της θητείας μας, σίγουρα το ΚΔΑΠΑμεΑ είναι στην πρώτη θέση των υλοποιούμενων στόχων και οραμάτων μας! 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: