"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ένας χρόνος νέας διοίκησης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Φλογητών (ΦΩΤΟ)

Συμπλήρωση ενός έτους της νέας διοίκησης, αμέτρητες οι εκδηλώσεις 

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Φλογητών 

Ένα χρόνο στη διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Φλογητών, συμπληρώνει η δραστήρια ομάδα νέων ανθρώπων, που διοργάνωσε αμέτρητες εκδηλώσεις διαφόρων τύπων και ειδών. Αναλαμβάνοντας, ουσιαστικά μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων που ίσχυαν λόγω της πανδημίας, προγραμμάτισε και υλοποίησε πλήθος δράσεων. «Η πρώτη μας μεγάλη εκδήλωση μπροστά στο πολυάριθμο ακροατήριο των συγχωριανών αλλά και των πολλών επισκεπτών του τόπου μας, ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε πέρσι το καλοκαίρι με αφορμή τη...

συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ακολούθησαν ενημερωτικές ημερίδες για θέματα και προβλήματα της σύγχρονης ζωής με ομιλητές καταξιωμένους συγχωριανούς μας επιστήμονες και ήδη προγραμματίστηκαν και άλλες. Επαναλειτούργησαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου και ήδη συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις εντός και εκτός νομού Χαλκιδικής» επεσήμανε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάσια Λουκίδου. 

Στόχος μας η προσέλκυση της νεολαίας 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Συλλόγου παραμένουν τα μικρά παιδιά και για αυτό το λόγο γίνονται διάφορες εκδηλώσεις με στόχο τη διασκέδαση τους. «Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας πλαισιώθηκε από τη διανομή δώρων από τον Άγιο Βασίλη. Όπως θυμούνται τις προηγούμενες χρονιές, προ πανδημίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Φλογητών, φρόντιζε και ερχόταν ο Άγιος Βασίλης έφιππος, οδηγώντας μοτοσυκλέτα ή άλλα πρωτότυπα οχήματα με στόχο να διασκεδάσουν οι μικροί φίλοι του Συλλόγου αλλά και του χωριού μας» είπε η ταμίας του Συλλόγου Φωτεινή Ιωαννίδου. «Υπερήφανοι είμαστε για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, κάτι που έλειπε και ήταν απαίτηση της τοπικής μας κοινωνίας» συμπλήρωσε η κ. Ιωαννίδου. Η δανειστική βιβλιοθήκη λειτουργεί κάθε Τετάρτη 19:00-21:00 και κάθε Σάββατο 11:00-12:00. 

Με λαμπρότητα η μνήμη του Αγίου Γεωργίου

 Με κάθε επισημότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Γεωργίου σε μια εκδήλωση που υποστηρίχθηκε από τους δεκάδες εθελοντές κατοίκους του χωριού. Επίσης, στο πλαίσιο της ανάδειξης της τοπικής ιστορίας και της παράδοσης, η Ειρήνη Μαστοράκη, μέλος του Συλλόγου παρουσίασε το βιβλίο της «Αναμνήσεις από τα Φλογητά», μια έκδοση που στηρίχθηκε και από το δήμο Νέας Προποντίδας. Η κ. Μαστοράκη έγραψε το βιβλίο, το οποίο πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε Φλογηταινού. «Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται και άλλες εκδηλώσεις που θα έχουν στόχο την κοινωνική και πολιτισμική προσφορά στον τόπο και τους συμπατριώτες μας» τόνισε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τατιάνα Παλάντζα. Το διοικητικό συμβούλιο απευθύνει κάλεσμα σε κατοίκους και επισκέπτες των Νέων Φλογητών να στηρίξουν τη δράση του καθώς κάθε δράση έχει τελικό αποδέκτη τον τόπο.















Δεν υπάρχουν σχόλια: