«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προσκαλεί την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό του Κέντρο στον Πολύγυρο, τις επιχειρήσεις μέλη του και όλους τους εν δυνάμει επιχειρηματίες, προκειμένου να τους ενημερώσει για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ανταλλαγής για νέους επιχειρηματίες (Erasmus for Young Entrepreneurs).

Το πρόγραμμα «Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες», βοηθά φιλόδοξους Ευρωπαίους επιχειρηματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να ξεκινήσουν και/ ή να διευθύνουν με επιτυχία μία...

μικρή επιχείρηση στην Ευρώπη. Νέοι επιχειρηματίες συναντώνται και ανταλλάσσουν γνώσεις και επιχειρηματικές ιδέες με έναν έμπειρο επιχειρηματία, κοντά στον οποίο μένουν και συνεργάζονται για μία περίοδο 1-6 μηνών.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και δεν φέρει υποχρέωση από την επιχείρηση  φιλοξενίας για αποζημίωση του φιλοξενούμενου επιχειρηματία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί τη διαμονή νέων επιχειρηματιών.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν:

α) εν δυνάμει επιχειρηματίες ή νέοι επιχειρηματίες , ανεξαρτήτου οικονομικής δραστηριότητας, με εμπειρία έως τρία χρόνια.

β) επιχειρήσεις (ιδιοκτήτες – διευθυντές μιας μικρής ή μεσαίας επιχείρησης), ως επιχειρηματίες υποδοχής, ανεξαρτήτου οικονομικής δραστηριότητας, με εμπειρία περισσότερη από τρία χρόνια. 

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει από την κ. Λίνα Τσαλταμπάση, Διευθύντρια της  εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης OECON

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: