"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει για την κατάσταση στους δρόμους

(Ενημέρωση 14.00)
Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κ. Μακεδονίας για το νομό μας ισχύουν τα εξής:
Αλυσίδες χρειάζονται
▪ από το 51 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Κερασιά - Αρναία - Στρατώνι)
▪από το 48 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου (διασταύρωση Βάβδου)
▪από το 54 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Ιερισσού (Παλαιόκαστρο -Ταξιάρχη - Αρναία)
▪στις επαρχιακές οδούς Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας, Αρναίας - Στανού, Παλαιοχωρίου - Μεγάλης Παναγίας και περιοχές Πολυγύρου, Ταξιάρχη, Αγίου Προδρόμου, Παλαιόχωρας, Σανών, Δουμπιών και Γεροπλάτανου.

(Ενημέρωση 11.00)...
Παρόλη τη συνεχιζόμενη χιονόπτωση η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους του Πολυγύρου έχει ομαλοποιηθεί. Πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει στους δρόμους Βάβδου και Ταξιάρχη, όπου τα συνεργεία συνεχίζουν να ενεργούν...

(Ενημέρωση 7.00-8.00)
Με ιδιαίτερη προσοχή μπορούν να κινηθούν αυτοκίνητα στην πόλη του Πολυγύρου λόγω της χιονόπτωσης. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι ανοιχτοί, με το χιόνι να παραμένει μαλακό, ενώ συνεργεία του Δήμου εργάζονται σε διάφορα σημεία προκειμένου να διευκολύνουν την προσβασιμότητα έχοντας ξεκινήσει από το Νοσοκομείο και τον ΧΥΤΑ.
Η κυκλοφορία στον δρόμο Αγίου Προδρόμου - Πολυγύρου γίνεται μόνο με αλυσίδες.
Στην περιοχή της Γαλάτιστας, Γαλαρινού η κατάσταση είναι σχετικά καλή (7.30π.μ.) ενώ πρόβλημα υπάρχει στον Βάβδο, όπου συνεργείο ενεργεί από νωρίς το πρωί. Πρόβλημα υπάρχει στην περιοχή Κερασιά, όπου παρόλο που ανοίχτηκε ο δρόμος πριν δυο ώρες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αλυσίδες, το ίδιο και στα χωριά Σανά και Δουμπιά.
Η κυκλοφορία στην περιοχή των Ζερβοχωρίων στους κεντρικούς δρόμους γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και με αλυσίδες όπου χρειάζεται ενώ συνεργεία του δήμου ενεργούν μέσα στα χωριά. 
Ο δρόμος για Ταξιάρχη αλλά και το χωριό είναι προσβάσιμος μόνο με αλυσίδες και με ιδιαίτερη προσοχή.
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι, παράλληλα με τα μέτρα για τον κορωναϊό, οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να χρησιμοποιούν αλυσίδες για τις απολύτως αναγκαίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: