«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Νεφρολογικό Κέντρο στις Καλύβες


Τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνονται οι διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του Νεφρολογικού Κέντρου το οποίο θα εγκατασταθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλυβών, ιδιοκτησίας του Δήμου, μετά από τη σχετική δημοπρασία, που πραγματοποίησε ο Δήμος Πολυγύρου.
Η ανάδοχος εταιρεία θα λειτουργεί το κέντρο όλο το χρόνο εξυπηρετώντας ντόπιους και επισκέπτες. Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε τα εξής:


«Με χαρά υποδεχόμαστε τη νέα αυτή επένδυση, που ήλθε στην περιοχή μας ύστερα από τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος Πολυγύρου. Όπως είναι γνωστό, οι νεφροπαθείς στο νομό μας φτάνουν τους 170 και το Γενικό Νοσοκομείο εξυπηρετεί μόνο τους 65 από αυτούς με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να χρειάζεται να μεταβαίνουν σε νεφρολογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η ίδρυση του Νεφρολογικού Κέντρου στις Καλύβες θα ανακουφίσει τις αυξημένες ανάγκες των νεφροπαθών της Χαλκιδικής και εκτός αυτού θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας αξιοποιώντας το ντόπιο εργατικό δυναμικό, σύμφωνα και με τις σχετικές έγγραφες δεσμεύσεις της εταιρείας.
Τέλος, δεν θα ήταν άστοχο να μιλάμε πλέον και για μια νέα διάσταση τουρισμού, αυτή του ιατρικού τουρισμού, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που γίνεται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη Χαλκιδική».


Δεν υπάρχουν σχόλια: