«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Επιμελητήριο Χαλκιδικής:Οδικές Επιχειρηματικές Αποστολές σε χώρες του εξωτερικού

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ενίσχυση του τουριστικού τμήματος και της εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων, ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος σε Τουριστικές Εκθέσεις και θα πραγματοποιήσει Οδικές Επιχειρηματικές Αποστολές σε χώρες του εξωτερικού. Για το σκοπό αυτό θα επιδοτήσει με ποσοστό 20% του κόστους συμμετοχής στις εκθέσεις, για τα μέλη του που είναι οικονομικά ενήμερα και το έτος 2014.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής αποφάσισε να συμμετέχει στις παρακάτω τουριστικές εκθέσεις:



1. Βελιγράδι από 17/02 έως 21/02/2016 στην Έκθεση ITTFA Belgrade 2016 και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο SUMADIJA - BEST WESTERN
(Κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη 227,00 €/άτομο,
επιχορήγηση Επιμελητηρίου -20% για τα μέλη 182,00 €)..
2. Βουκουρέστι από 24/02 έως 28/02/2016 στην Έκθεση TTR ROMANIA 2016 και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο RAMADA PARK HOTEL,
(Κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη 265,00 € / άτομο .
επιχορήγηση Επιμελητηρίου -20% για τα μέλη 212 €/άτομο).

Τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις τουριστικές αποστολές, θα πρέπει να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής καταβάλλοντας και το κόστος συμμετοχής τους, στο γραφείο γενικού τουρισμού του κου Πέτκογλου Νικολάου στην Κασσανδρεία..

Υπεύθυνος επικοινωνίας κος Πέτκογλου Νικόλαος ,
τηλ. 23740 25350 , fax 23740 25023 , e-mail: petkogloutours@gmail.com

Στο κόστος των αποστολών περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, τα έξοδα μετακίνησης με λεωφορείο από τις εκθέσεις στο ξενοδοχείο και αντίστροφα, διαμονή στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία με πρωινό σε δίκλινα δωμάτια, συνοδό κατά τη διάρκεια της αποστολής, ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Οι αιτήσεις συμμετοχής βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής www.epichal.gr.



Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις τουριστικές αποστολές, να επικοινωνήσουν με το τουριστικό γραφείο που προαναφέρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: