"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας στο Porto Carras Grand Resort

28 - 30 Αυγούστου 2015 & 3-6 Σεπτεμβρίου 2015
Μαγικές ιππικές στιγμές θα ζήσουν όλοι όσοι επισκεφθούν το Porto Carras Grand Resort, στα τέλη του Αυγούστου και τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Εδώ, στις υπερσύγχρονες ιππικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Φεστιβάλ Ιππασίας 2015, με δύο σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις υπερπήδησης εμποδίων. Το τριήμερο 28 – 30 Αυγούστου 2015 θα προηγηθεί ο Διεθνής Αγώνας CSI*, ενώ θα ακολουθήσει το...
επόμενο τετραήμερο, 3-6 Σεπτεμβρίου 2015 το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππασίας.
Στο Porto Carras Grand Resort διεξήχθησαν το 1981 οι πρώτοι ιστορικοί Διεθνείς Αγώνες Ιππασίας (CSI) στη χώρα μας, ενώ είναι η δεύτερη φορά που η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας οργανώνει Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Χαλκιδική. Η πρώτη ήταν το 2006 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ακόμη, επί σειρά ετών έχουν διεξαχθεί στο Porto Carras πλήθος άλλων διεθνών διοργανώσεων και αγώνες Grand Prix.
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, θεσμός με ξεχωριστή ιστορία και παράδοση, συμπληρώνει φέτος 48 χρόνια ζωής, έχοντας μία σταθερή πορεία αναβάθμισης όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, μετά από εννέα χρόνια επιστρέφει και πάλι στo Porto Carras με ρεκόρ συμμετοχών από τις οχτώ Βαλκανικές χώρες που λαμβάνουν μέρος: Βουλγαρία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, FYROM, Σλοβενία, Κροατία και φυσικά από την Ελλάδα με συνολικά περίπου 200 ιππείς και άλογα.
Οι αθλητές με τα άλογά τους το τετραήμερο του Σεπτεμβρίου θα διεκδικήσουν τα χρυσά μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα των κατηγοριών Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων. Το πρόγραμμα και των δύο αγώνων θα είναι πρωινό και απογευματινό, ενώ αθλητές και φίλαθλοι θα μπορέσουν να συνδυάσουν μοναδικές διακοπές και ιππασία.
Tο Porto Carras έχει μεγάλη εμπειρία στον αθλητικό τουρισμό, διαθέτοντας πληθώρα επιλογών στη διαμονή, διασκέδαση και άθληση και κυρίως μαγευτικές παραλίες, που το καθιστούν έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Πάθος, ένταση, αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι» σε πρώτο πλάνο, υπόσχονται ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα, σε μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας για την περιοχή των Βαλκανίων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που θα αποτελέσουμε μέρος της μεγάλης αυτής γιορτής του ιππικού αθλήματος και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς που η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας επιλέγει για δεύτερη φορά τις εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, το 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια: