«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Το «Σύμμαχο του επιχειρηματία» μέσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προτείνει ο Γιάννης Ιωαννίδης


O «Σύμμαχος του επιχειρηματία», μια ξεχωριστή υπηρεσία που θα λειτουργεί μέσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί την πρώτη εξαγγελία του Γιάννη Ιωαννίδη. Πρόκειται για μια στοχευόμενη πρόταση που αφορά στην ενίσχυση και υποβοήθηση του επιχειρείν, με τελικό στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που αποτελεί τον πρωταρχικό πυλώνα του πολιτικού λόγου του υποψήφιου Περιφερειάρχη. Την πρόταση του, ο Γιάννης Ιωαννίδης παρουσίασε από το...
βήμα του συνεδρίου του “MONEY SHOW” παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, της  Αναπληρώτριας Γενικής Γραμματέως ΔΟΣ και ΤΗΣ του υπουργείου Εξωτερικών Μάγδας Καρακόλη, του Πρόεδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Δημήτρη Λακασά,  επιχειρηματιών, εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου. Ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε ότι: «O Σύμμαχος του Επιχειρηματία» θα είναι μία ξεχωριστή, αυτόνομη υπηρεσία στελεχωμένη από ειδικά και εξειδικευμένα επιστημονικά στελέχη που θα έχουν ως μόνο έργο της, την ολοκλήρωση συγκεκριμένων διαδικασιών που αφορούν τη σχέση του Επιχειρηματία με της της μορφές κρατικής εξουσίας, δηλαδή θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα λειτουργεί ως «συνήγορος του επιχειρηματία».
Είναι της χαρακτηριστική και ιδιαίτερη η μεθοδολογία του Γιάννη Ιωαννίδη στην προεκλογική του εκστρατεία. Αντί να εξαγγέλλει πρόγραμμα και προεκλογικές δεσμεύσεις παρουσιάζει μια ιδέα της κοινωνικούς φορείς, τη συζητά μαζί της, της καλεί να κάνουν δικές της παρατηρήσεις και προσθήκες και αφού της επεξεργαστεί μεθοδικά τότε παρουσιάζει την ολοκληρωμένη εξαγγελία. Ουσιαστικά συνδιαμορφώνει τον προγραμματικό του ρόλο με την κοινωνία.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε : « Η Χαλκιδική με το αναπτυσσόμενο επιχειρείν και με τις πολλαπλές ανάγκες που , γνωρίζουμε, πως έχει, θα βρει έναν σημαντικό βοηθό και έναν αξιόπιστο συνεργάτη στο όνομα αυτής της δομής. Ο σύμμαχος του επιχειρηματία, μπορεί να βοηθήσει και θα βοηθήσει εξαιρετικά όσους Χαλκιδικιώτες επιχειρούν μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε και θα δημιουργήσει όλο εκείνο το πλέγμα ασφάλειας που απαιτείται , όχι μόνο για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά για την ασφαλή ανάπτυξή τους. Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις της Χαλκιδικής να είναι κερδοφόρες και ανεπτυγμένες σωστά».
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: