"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η λίστα Λαγκάρντ έφτασε (επιτέλους) στην Ελλάδα

Η ώρα της αλήθειας για τη λίστα Λαγκάρντ είναι τώρα. Η λίστα έφτασε στην Ελλάδα και βρίσκεται από το απόγευμα στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα Πεπόνη.
Η λίστα παρελήφθη από τριμελή επιτροπή – με εκπροσώπους της εισαγγελίας, του ΣΔΟΕ και των διεθνών σχέσεων του υπουργείο Οικονομικών – που είχε μεταβεί για το σκοπό αυτό στο Παρίσι και επέστρεψε χθες. Αμέσως παραδόθηκε, χωρίς καν να ενημερωθεί ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, στα χέρια των Οικονομικών Εισαγγελέων.
Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πλέον τη...
γνησιότητά της και η Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αντιπαραβολή με την παλιά, αυτή που είχαν ξεχάσει στα συρτάρια τους οι κ. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου. Αν αποδειχθεί ότι η προηγούμενη λίστα «πειράχθηκε» τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε. Όχι μόνο εξεταστική επιτροπή αλλά και ειδικό δικαστήριο θα χρειαστεί, ακόμη κι αν η κυβέρνηση είναι τρικομματικής.
Οι εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους μια απασφαλισμένη βόμβα. Αν η λίστα απλά πειρέχει κάποια ονόματα που πρέπει να ελεγχθούν για το αν οι καταθέτες στο εξωτερικό έχουν πληρώσει τους φόρους τους, έχει καλώς, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της. Αν όμως, αποδειχθεί ότι σβήστηκαν ονόματα τότε υπάρχει μείζον πολιτικό θέμα με απρόβλεπτες διαστάσεις.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: