"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη των επιχειρηματιών της Ορεινής Χαλκιδικής στον Ταξιάρχη.

Σύσκεψη των επιχειρηματιών της Ορεινής Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 στο κοινοτικό κατάστημα του Δημοτικού Διαμερίσματος Ταξιάρχη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. Χρήστος Βορδός, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ταξιάρχη κ. Νικόλαος Σάρρης, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής & της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος,  ο διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του...
Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γιώργος Μπρουτζάς, ο υπεύθυνος του Τουριστικού Τομέα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννης Βαλαχής, ο υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Τουρκική Αγορά κ. Στέφανος Χατζημανώλης και πλήθος επιχειρηματιών από τον Ταξιάρχη και την ορεινή Χαλκιδική.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τρόποι προβολής και διαφήμισης της περιοχής, η προώθηση της περιοχής και στην τουρκική αγορά, τα προβλήματα του προορισμού και λύσεις για την καλύτερη αντιμετώπισή τους.
Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος έκανε μία πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις του Οργανισμού και για το marketing plan του 2012. Έγινε εκτενής αναφορά για τα σχέδια του Τουριστικού Οργανισμού που αφορούν την Ορεινή Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: