«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Επιλογές διασκέδασης του Σαββατοκύριακου στη Χαλκιδική

Το πλήθος των φεστιβάλ στη Χαλκιδική δίνει και αυτό το τριήμερο στους επισκέπτες μια σειρά αξιόλογων επιλογών τόσο σε θεατρικές παραστάσεις όσο και σε μουσικές εμφανίσεις.

Στο Φεστιβάλ Πολυγύρου ανεβαίνει την Παρασκευή το θεατρικό έργο «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δε μιλάω» με τους Σπύρο Πούλη, Θανάση Βισκαδουράκη, Σπύρο Σπαντίδα και Δήμητρα Στογιάννη.

Το Φεστιβάλ της Θάλασσας στα Ν.Μουδανιά Χαλκιδικής παρουσιάζει το Σάββατο 30 Ιουλίου την παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» του...
Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φαίη Ξυλά, Γιώργο Χρυσοστόμου κ.ά.
 Στη Σάνη Χαλκιδικής, στο πλαίσο του Sani Festival το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Σάββατο τη συναυλία «Ο Μάνος Χατζηδάκις συναντά την jazz», από το Κουιντέτο Δημήτρη Καλαντζή και την Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μουσικές εκδηλώσεις, συναυλίες, πάρτι είναι μερικά από αυτά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα για το ερχόμενο τριήμερο, καλύπτοντας τις προτιμήσεις όλων όσων θα βρίσκονται στη Χαλκιδική.
Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το πάρτι ξεκινάει από νωρίς στο Camping Armenistis με dj set Black Athena.
Το ίδιο βράδυ  οι Contra Canto συνεχίζουν όπως κάθε Παρασκευή να ψυχαγωγούν τους θαμώνες του Rigas hotel στην Άθυτο Χαλκιδικής.
Στο Ya'Banaki beach bar στα Ψακούδια Χαλκιδικής ετοιμάζεται ένα μοναδικό Experiment Disco night mix για την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου, ενώ οι djs Κωστής Ζαρταλούδης και Ηλίας Μπαντής δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού στο Pearl Club στην Καλλιθέα.
 

Το Σάββατο 30 Ιουλίου «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά την jazz», μια μοναδική συναυλία από το κουιντέτο το Δημήτρη Καλαντζή και την Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής θα δοθεί στο λόφο της Σάνης.
Ο Γιάννης Σαββιδάκης και το συγκρότημα των May Day ετοιμάζουν ένα δυναμικό live στο Sabbia beach bar στον Μαρμαρά Χαλκιδικής λίγο μετά τις 22:30, ενώ οι Εmigre θα ξεσηκώσουν το κοινό στο Anemos beach bar στη Σάνη Χαλκιδικής.
Σε ρυθμούς swing θα κινηθεί το Σάββατο το Λιόση beach bar στην Άθυτο από την εμφάνιση των Speakeasies swing band.
Μία ξεχωριστή συναυλία θα δοθεί το Σάββατο στο Δημοτικό σχολείο Βαρβάρας Χαλκιδικής από τον Παύλο Παυλίδη και τον Σωκράτη Μάλαμα που θα ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους το πιστό εδώ και χρόνια κοινό τους.

Την Κυριακή 31 Ιουλίου  οι djs Κωστής Ζαρταλούδης & Ηλίας Μπαντής μας προσκαλούν σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στο Aqua Mare στη Φούρκα Χαλκιδικής.
Οι Palov & Mishkin & Fort Bravo θα εμφανιστούν στο Λιόση beach bar στην Άθυτο.
Το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής θα παρουσιαστεί η «Μουσική διαδρομή του Ελληνικού τραγουδιού» με τον Χρήστο Κολοβό στο τραγούδι, τον Μιχάλη Πιπέρκο σε κλαρινέτο/ φλάουτο και τον Στέλιο Λέκκα στο πιάνο.

1 σχόλιο:

paraplanitikos είπε...

παιδιά, το ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ είναι εκπληκτικό.
Όσοι μπορείτΕ μην χάσετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε...
ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ...