"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σιθωνίας, στο πλαίσιο της 1ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγιση LEADER» Νομού Χαλκιδικής.
«Το πρόγραμμα Leader είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δώσει πνοή και προοπτική στην τοπική κοινωνία της Σιθωνίας, θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης εν μέσω της οικονομικής κρίσης και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για τη βελτίωση των εμπορικών και τουριστικών υποδομών των περιοχών» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος.
«Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τους κατοίκους της περιοχής μας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και αυτό φάνηκε από τη συμμετοχή που είχαμε. Το γεγονός αυτό αποπνέει αισιοδοξία διότι θα υπάρξει μεταξύ άλλων ενθάρρυνση των τουριστικών δραστηριοτήτων και στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης των μικρών επιχειρήσεων» ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ.Κυπαρίσσης Ντέμπλας.

Συνάντηση εργασίας είχε η δημοτική αρχή Σιθωνίας με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ.Γρηγόρη Τάσιο στο πλαίσιο της ανάδειξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Σιθωνίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το μέλλον και η λειτουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, θέματα που αφορούν την προβολή και διαφήμιση και την ευρύτερη συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδοχείων.
«Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς της περιοχής μας που ....εμπλέκονται με τον τουρισμό διότι το ενδιαφέρον μας στρέφεται πλέον σε στοχευμένες δράσεις ώστε να αξιοποιήσουμε πλήρως τα πλεονεκτήματα που έχει η Σιθωνία, να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν και να την καταστήσουμε ως προορισμό τεσσάρων εποχών» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος.
«Η συνάντησή μας με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων κ.Τάσιο ήταν εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα, ενημερωθήκαμε για τον προγραμματισμό της Ένωσης, παρουσιάσαμε τους δικούς μας στόχους και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στενά στα θέματα τουρισμού. Εμείς εξάλλου, θέλουμε να συμβάλλουμε στην ισχυροποίηση των ποιοτικών και ποσοτικών χαρακτηριστικών της Χαλκιδικής έναντι του ανταγωνισμού και θα εργαστούμε ώστε να φέρουμε τη Σιθωνία στην πρώτη θέση των επιλογών των τουριστών» ανέφερε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα τουρισμού, κ.Δημήτρης Δημητρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: