"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Η πράσινη δημοσιοκαφρίλα και τα ...blogika γιουσουφάκια.!

Είπα να μην ασχληθώ χθες (μέρα της Παναγίας μας) με το πρόστυχο λιβελογράφημα και κατάπτυστο "ανάθεμα" του ..."πρώτου θέματος" όπου ξεφτιλίζει κυριολεκτικώς την σύζυγο του τέως πρωθυπουργού Κυρία Νατάσσα Καραμανλή, επειδή έτυχε να εργάζεται αυτές τις Αυγουστιάτικες μέρες.
Μιλάμε για ξεφτίλα άνευ προηγουμένου, ωσάν να επρόκειτο περί γυναικείου ......

αμαρτήματος, και όχι περί απλής εργασίας.
Με αντιλαμβάνεσθε υποθέτω.!
Δεν θα επεκταθώ στο περιεχόμενο του λιβελογραφήματος που υπογράφει η μεστή κομπλεξισμού ..."αρθρογράφος" - γυναίκα Παναγιώτα Καρλατήρα, απλώς θα σχολιάσω ότι, την ώρα που οι Έλληνες - όσοι εξ αυτών - έκαναν τις ετοιμασίες τους για την μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και όσοι εξ αυτών έκαναν επίσης τα μπανάκια στις Ελληνικές παραλίες, η συγκεκριμένη "αρθρογράφος" με τις ευλογίες των ..."προοδευτικών" εργοδοτών - ιδιοκτητών των μέσων μαζικής εξαχρείωσης, φρόντισε και έκανε μακροβούτι στα "δημοσιογραφικά" βοθρολύματα, πέφτοντας κυριολεκτικώς με τα μούτρα μέσα στα σκατά.
Ως γυναίκα, θα έπρεπε να είχε σεβαστεί τουλάχιστον την γυναικεία υπόσταση και τίποτε περισσότερο. Αν ήθελε όμως να εκτονώσει σώνει και καλά τον κομπλεξισμό της, θα μπορούσε άνετα να κτυπήσει και μετά μανίας μάλιστα τον σύζυγό της, που κάποτε άκουγε στο όνομα ..."καταλληλότερος".
Θα έπρεπε όμως να αφήσει στη ...μπάντα κάποια πρόσωπα που ουδέποτε προκάλεσαν.
Αλλά τί ζητάω κι' εγώ από τα πράσινα κομματόσκυλα;
Είναι σαν να προσπαθώ να μάθω σε μια αρκούδα να χέζει σε ...τουαλέτα.!
Το ..."ανάθεμα" (και όχι θέμα) όμως, δεν σταματάει εδώ. Όλα σχεδόν τα καταπράσινα ... blogika γιουσουφάκια, φρόντισαν με ...δόξα και τιμή και αναδημοσίευσαν την "είδηση", ωσάν να επρόκειτο περί παγκοσμίου αποκλειστικότητος.
Βρε κατάπτυστα και ελεεινά πράσινα ...blogika γιουσουφάκια.!
Εσείς που βάλατε ως ταπετσαρία στις οθόνες των υπολογιστών σας τα ...πράσινα άλογα και στην θέση του εικονοστασίου του σπιτιού σας - αν έχετε - (για εικονοστάσι μιλάω, γιατί σπίτια έχετε και χλιδάτα μάλιστα) την φωτογραφία του αμερικανοτραφέντος πρωθυπουργού - ανδρείκελου του ΔΝΤ, πως τολμάτε και αναδημοσιεύετε τέτοια αισχρά λιβελογραφήματα;
Εσείς βρε ανώνυμα και καταπράσινα ...blogika ερπετά (όσα εξ υμών), πώς τολμάτε και θίγετε ανερυθρίαστα και τσαλαπατάτε την γυναικεία αξιοπρέπεια;
Εσείς βρε τέρατα που θα έπρεπε να βρίσκετε μονίμως "αγκαζέ" με τον Εισαγγελέα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων (τουλάχιστον), και θεωρείτε ότι το αναγνωστικό σας κοινό ανήκει στις ...συνομοταξίες των κομματικών ηλιθίων, πως τολμάτε και θίγετε πρόσωπα που δεν σας πείραξαν ποτέ;
Τσίπα δεν έχετε ρε γαμώ το κέρατό μου.!
Και μιλάω για κάποια ...blogika γιουσουφάκια (ξέρουν αυτά) που γράφουν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ...οι ψηφοφόροι της δεξιάς, με εντολή ...Σαμαρά, θα στηρίξουν τους ...πράσινους υποψηφίους.!Έχω άδικο λοιπόν αγαπητοί φίλοι όταν σάς λέω πως αυτοί οι κατ΄επίφασιν blogers νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους;
Ακούστε ρε σεις. Όσοι από σας γουστάρετε να αναπαράγετε αυτού του είδους τα λιβελογραφήματα και να γράφετε ότι σας καπνίσει, θα πρέπει πρώτα να πετάτε την κουκούλα της ανωνυμίας και να "μιλάτε" πρόσωπο με πρόσωπο με τους αναγνώστες σας. Προσωπικά δεν σας θεωρώ bloggers, επειδή μόνο αντιγράφετε. Αν δεν μάθετε, ή αν δεν ξέρετε να γράφετε, θα πρέπει να το κλείσετε το ...μαγαζί τους.
Φροντίστε τουλάχιστον στην αναδημοσίευση των επιλεγμένων και δη των πράσινων..."ειδήσεων", να βάζετε τις πηγές με το αντίστοιχο λίνκ σ' αυτές, γιατί οι χρήστες του διαδικτύου και δη οι ασχολούμενοι με τα blogs, δεν είναι και τόσο μαλάκες, όπως τους θεωρείτε.
Τα βρίσκουμε αμέσως τα κλεμμένα θέματα, άσχετο αν δεν μιλάμε. Και τα ...παρουσιάζετε - τρομάρα σας - σαν δικές σας ..."αποκλειστικότητες", βάζοντας και την πράσινη σάλτσα σας από πάνω.!
Γελοίοι, ε γελοίοι.!
Σερβίρετε στους άτυχους αναγνώστες σας ότι σκατό πατημένο βρεθεί μπροστά σας, και τους αντιμετωπίζετε σαν ...πελάτες, μόνο και μόνο για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας.
Γιατί ως "νούμερα" τους βλέπετε και όχι ως αναγνώστες.!
Γελοίοι, ε γελοίοι.!
Και για να ευλογήσουμε τα γένια μας, έχουμε να σας πούμε γελοία υποκείμενα, πώς κι' εμείς ασχοληθήκαμε, με την σύζυγο του νυν πρωθυπουργού Κυρία Άντα Παπανδρέου, αλλά την αντιμετωπίσαμε με σεβασμό, με διακριτικότητα, και πρό πάντων με αξιοπρέπεια, γιατί έτσι μάς επιβάλλουν κάποιοι δεοντολογικοί και ηθικοί κανόνες ευπρεπούς συμπεριφοράς.
Κάτι σάς είπα ..τώρα.! Αυτά είναι ...ψιλά γράμματα για σάς.!
Ξεστραβωθείτε πράσινα ερπετά και διαβάστε εδώ τη θέση που πήραμε για τις διακοπές της συζύγου του πρωθυπουργού Κυρίας Άντας Παπανδρέου.
Και κάτι τελευταίο που αφορά και τους οπαδούς - φιλάθλους των κομματικών...ερυθρομούρηδων.
Βγάλτε το σκασμό ρεμάλια του κερατά, και αφήστε κατά μέρος τις απειλές. Δεν "ιδρώνω" απ' τα φασιστικά και τα ανώνυμα κουκουλοφόρα ...νταηλίκια σας. Με ...πιάσατε;
Άι σιχτίρ γελοίοι.! Εεε γελοίοι...
gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: