"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Συνωστισμός υποψηφίων Δημάρχων στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.....

Εσωκομματικά μέτωπα προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η πρόθεση νομαρχών εξαιτίας του «Καλλικράτη» να αναζητήσουν το πολιτικό τους μέλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς οι γαλάζιοι νομάρχες έρχονται αντιμέτωποι με γαλάζιους δημάρχους.
Η Ρηγίλλης ανακοίνωσε χθες την υποστήριξη του νομάρχη Χαλκιδικής Αστέριου Ζωγράφου για το δήμο Πολυγύρου αδειάζοντας τον προσκείμενο στη ΝΔ και κατά γενική ομολογία επιτυχημένο δήμαρχο Θωμά Καπλάνη. 
Ανάλογη εικόνα και στο δήμο Καβάλας όπου ανακοινώθηκε η στήριξη του νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή την ώρα που υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης και ο δήμαρχος Φιλίππων Λευτέρης Τσαταλμπασίδης.
Κόντρες γαλάζιων νομαρχών-δημάρχων θα υπάρξουν και στο δήμο Δράμας όπου υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης αλλά και ο νομάρχης Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης, στο δήμο Κιλκίς όπου υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας και ο υποψήφιος δήμαρχος το 2006 Παύλος Πασαλλίδης. 
Επίσης, στο δήμο Γρεβενών υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο δήμαρχος Γιώργος Νούτσος και ο νομάρχης Γρεβενών Στέργιος Κουπτσίδης, στον δήμο Καστοριάς ο νομάρχης Κώστας Λιάντσης και ο δήμαρχος Γιάννης Τσαμίσης και στο δήμο Φλώρινας από τον χώρο της ΝΔ συναντώνται ο δήμαρχος Στέφανος Παπαναστασίου και ο νομάρχης Γιάννης Βοσκόπουλος.
neapolitika
 
ΣΧΟΛΙΟ ΑΕΤΟΥ: Διαψεύδονται όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την πολιτική και δη για την τοπική αυτοδιοίκηση.Αυτό που συμβαίνει πανελλαδικά δείχνει το τελείως αντίθετο.Εξαιτίας αυτού του γεγονότος οι πολίτες όλων των Δήμων θα πρέπει να είναι πανευτυχείς,διότι με τέτοιο ενδιαφέρον,δεν μπορεί,όλα τα προβλήματα του τόπου τους θα λυθούν,γι αυτό και πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι....
Εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι κάναμε ένα σοβαρό λάθος.
Ποιό ήταν αυτό;
Πιστεύαμε ότι το επάγγελμα των αιρετών της αυτοδιοίκησης,κάποτε το έλεγαν και λειτούργημα,είναι ανθυγιεινό,ούτε κι αυτό είναι αλήθεια, το αντίθετο συμβαίνει, μάλλον τονώνει τον οργανισμό των εν λόγω ανθρώπων οι οποίοι παίρνουν δύναμη ΜΟΝΟ από την αγάααααπη του κόσμου.......
Το μεγάλο μυστικό βρίσκεται λοιπόν στην ΑΓΑΠΗ για τον τόπο και μόνο σ΄αυτή....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΤΕ ΚΆΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΓΑΠΗ".....
ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

Ανώνυμος είπε...

poli agapi re paidia epese apoce!
mipos mas doulevoun oli ke de to pirame xampari??????

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΤΟΥ: "ΚΑΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ"
ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ....
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΜΕΝΩ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙ