«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

<<Βολικές δικαιολογίες>> του Μαξίμου ή «θεωρίες συνωμοσίας»; Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στο Γραμματικό! Αυτός που δεν έσκασε!


Πόσοι άλλοι άραγε έσκασαν; Στα ψιλά γράμματα των πράσινων εντύπων η απόδειξη των εμπρησμών!Όταν λέγαμε ότι και οι πρόσφατες φωτιές ήταν αποτέλεσμα οργανωμένου εμπρηστικού σχεδίου μας λοιδορούσαν οι ξοφλημένοι αγωνιστές της Ιπποκράτους. Στην μανία τους για εξουσία και διαχείριση του δημοσίου χρήματος φιλτράρουν μέσα από μικροκομματισμό και λαϊκισμό.
Οι φανατικότεροι του κινήματος ήταν απόλυτοι για το ποιος έβαλε τις φωτιές: ο Καραμανλής αυτοπροσώπως και ο Σουφλιάς στο πιο «κουρδιστό». Όσο για τους εμπρησμούς πρόκειται για «βολικές δικαιολογίες» του Μαξίμου και «απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας» για να κρύψει η Δεξιά την ανικανότητά της(έλεος πια μ’ αυτή την ανικανότητα της Δεξιάς και την ικανότητα της "χρεοκοπημένης" σοσιαλδημοκρατίας)! Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Καραμανλής είναι ο νέος Νέρωνας. Χειρότερος κι’ απ’ το Νέρωνα»!!! Ακόμα και ο Κακαουνάκης ωρύεται για την πυρομανία του Καραμανλή. Λίγο ακόμα και θα έλεγαν ότι είδαν με τα μάτια τους τον Καραμανλή να βάζει τις φωτιές! Λέτε να μην εμφανίζονταν «μάρτυρες»; Σίγουρα όταν υπάρχει κομματικό μίσος, πολιτική τύφλωση και βουλιμία για καρέκλες και εξουσία.
Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός, που δεν έσκασε στο Γραμματικό, ακριβώς στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε η φωτιά την περασμένη Παρασκευή. Φανταστείτε πόσοι μηχανισμοί έσκασαν και σκεφτείτε ότι η συνδεσμολογία τους δεν είναι τυχαία. Δείχνει γνώσεις και διασυνδέσεις σε πολλά επίπεδα. Οι εμπρησμοί εκτελούνταν με σχέδιο και ενδέχεται οι εμπρηστές να είχαν πρόσβαση ακόμα και σε δορυφόρο! Μάλιστα ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ανακρίσεις που ίσως έχουν σύντομα αποτελέσματα γρήγορα.
Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε δύσβατο σημείο όπου μόνο κάποιος πεζός ή εκτός δρόμου δίκυκλο θα μπορούσε να έχει πρόσβαση. Στο συγκεκριμένο σημείο, όπου βρέθηκε ο μηχανισμός, λόγω του γεωγραφικού ανάγλυφου αναπτύσσονται ανεξέλεγκτοι στροβιλισμοί ανέμων ιδιαίτερα όταν πνέουν ισχυροί στην ευρύτερη περιοχή. Το σημείο τοποθέτησης δείχνει ότι υπήρχε γνώση όχι μόνο των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούσαν, αλλά και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, ενώ δείχνει και ότι οι εμπρηστές δεν είχαν στόχο την επίμαχη περιοχή του ΧΥΤΑ και τα μηχανήματα αλλά τη δημιουργία μιας χαοτικής κατάστασης, όπου λόγω των στροβιλισμών η φωτιά θα έφευγε σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Πηγή: exastal
ΑΕΤΟΣ:Όπου υπάρχει κόκκινη επισήμανση κάντε κλικ, σας οδηγεί σε σχετική ανάρτηση..........ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: