"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κας Αικατερίνης Ζωγράφου, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.
Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου επισκέφθηκε σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2024, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τους.... Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωσταντίνο Κόμπο και κ. Ζαχαρία Μανουσαρίδη αντίστοιχα, για την κατάσταση των σχολικών μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, με επίκεντρο συζήτησης τις πληρότητες σε εκπαιδευτικό προσωπικό, τις ελλείψεις που σημειώνονται στις σχολικές υποδομές καθώς και στα ζητήματα που αφορούν την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων και την μεταφορά των μαθητών.

Η κα. Ζωγράφου, εξέφρασε τη δέσμευση της Περιφέρειας για συνεργασία με τις εκπαιδευτικές αρχές, ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: