"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Συμμετοχή της ΛΕΦΕΔ Χαλκιδικής στην εκδήλωση για τη φετινή αντιπυρική περίοδο (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία της Λέσχης μας από κοινού με αντιπροσωπεία της Μητροπολιτικής  παραβρέθηκε, κατόπιν πρόσκλησης, στην ευχαριστήρια εκδήλωση προς τιμήν όλων όσων συνέβαλλαν αποφασιστικά στη φετινή αντιπυρική περίοδο, που διοργάνωσε Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα....

μέλη μας είχαν την χαρά να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερώσουν για την δραστηριότητα μας τον Πρωθυπουργό κ Κ Μητσοτάκη τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολίτικης Προστασίας κ Β. Κικιλια τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρ/γο κ Δ. Χούπη τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντ/γο κ Γ. Κωστίδη τον Διοικητή Διοίκησης Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών Αντ/γο κ Μ. Κλούβα τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντ/γο κ Θ. Βάγια και τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Υπουργό Πολίτικης Προστασίας κ Ν. Χαρδαλια.

Τέλος συναντήσαμε τους « δικούς μας ανθρώπους » πρώην και νυν Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν Χαλκιδικής … αυτούς με τους οποίους πολεμήσαμε, πολεμάμε και θα πολεμήσουμε μαζί τους: τον Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχο κ Ιωάννη Στεργιούλα τον Διοικητή της 2ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχο κ Αριστείδη Κατιρτζίδη και τέλος τον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χαλκιδικής κ Παναγιώτη Μπαθρέλο.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 






















Δεν υπάρχουν σχόλια: