"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Συγχαρητήρια του Δήμου Αριστοτέλη στον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους Αλκιβιάδη Στεφανή

Ο
Δήμος Αριστοτέλη, απευθύνει τα συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές, για μια γόνιμη και αποδοτική θητεία, στον νέο Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τις ευχές και την προσήλωση του Δήμου Αριστοτέλη στην σταθερή αγαστή συνεργασία με την Ιερά Κοινότητα και την Πολιτική Διοίκηση του Αγίου Όρους, μετέφερε στον κ. Στεφανή, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αυγερινός που εκπροσώπησε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Αριστοτέλη, στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητή.

Ο δε Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, επισημαίνει:

 

«Ο Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής, είναι μια προσωπικότητα που εκπέμπει ήθος και προσήλωση στο καθήκον, καθ` όλη την πορεία του ως  Στρατιωτικός και ως Υπουργός και Υφυπουργός. Είμαι βέβαιος, πως το ίδιο παράδειγμα θα διακονεί και ως Πολιτικός Διοικητής του Αγίους Όρους. Ο Δήμος Αριστοτέλη, ο τόπος που έχει την τιμή να αποτελεί την εγκόσμια πύλη προς την μοναστική Πολιτεία του Άθωνα, χαιρετίζει την ανάληψη των νέων καθηκόντων ενός φίλου που έχει επιδείξει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τη συγκεκριμένη γωνιά της Ελλάδας, με όλες τις ιδιότητές του, αλλά και ως ιδιώτης.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: