«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Ο Σ.Σαρηγιαννίδης για την εκδίκαση της αίτησης των 53 σωματείων Ν.Χαλκιδικής κατά της Ε.Π.Σ.Χ.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 5.7.2016 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ 53 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ., ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ.
ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ...
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 30.6.2016 Η ΕΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΠ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΗΠΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ – ΠΛΕΟΝ – ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ, ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Χ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.
ΤΗ ΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η Ε.Π.Ο. ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ 14.6.2016.
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ), ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ