"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα "Ἐλαίας Δρώμενα" στο Μεταγγίτσι

Με επιτυχία και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκαν οι φεστιβαλικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ελαίας Δρώμενα» στο Μεταγγίτσι και είχαν σκοπό να αναδείξουν το λάδι και την ελιά της περιοχής.
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσικοχορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι...
Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος μαζί με τις νοικοκυρές και τα παιδιά του Μεταγγιτσίου μαγείρεψαν και έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να δοκιμάσει παραδοσιακά εδέσματα. Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στο Μεταγγίτσι επισκέφθηκαν και την έκθεση λαογραφίας με αντικείμενα μιας άλλης εποχής.
«Οι εκδηλώσεις αυτές συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά φέτος και θέλουμε να γίνουν θεσμός γιατί  ο Δήμος Σιθωνίας επενδύει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε μέσα από τέτοιες δράσεις να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στην τοπική μας ανάπτυξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος κατά την τελετή λήξης των εκδηλώσεων.

Τα «Ελαίας Δρώμενα» πραγματοποιήθηκαν από τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταγγιτσίου «Νέα Άσσα» σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Σιθωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: