"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Συνάντηση Απ. Πάνα, με τον Απ. Τζιτζικώστα για το χροδιάγραμμα του Flyover και τις επιπτώσεις στη Χαλκιδική

Ο Βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Απόστολος Πάνας ως
υπεύθυνος τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων του Κόμματος, προχώρησε σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Δικτύων της ΠΚΜ κ. Πάρι Μπίλλια.

 Ο κ. Πάνας υπογράμμισε, ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα από τις πρόδρομες εργασίες του Flyover και έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα τη δημοσιοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων στις διάφορες φάσεις κατασκευής του έργου, ως συνοδά στοιχεία της σύμβασης του έργου. Μάλιστα τόνισε, ότι το ΠΑΣΟΚ με υπευθυνότητα και σοβαρότητα απευθύνεται για...

ενημέρωση θεσμικά στους φορείς, πριν προχωρήσει σε κοινοβουλευτικό έλεγχο


Τέλος ζήτησε  να δημοσιοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα του έργου, από το οποίο καθορίζονται οι προθεσμίες ολοκλήρωσης των επιμέρους εργασιών, ώστε να γνωρίζουμε και τις επιπτώσεις στη Χαλκιδική, να γίνεται επίσης ο απαραίτητος έλεγχος εξέλιξής του και  να κοινοποιούνται οι πιθανές παρατάσεις στις προθεσμίες ανά στάδιο εργασιών.


Από τη πλευρά του ο  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ για το ενδιαφέρον τους και σημείωσε: «…το αρμόδιο Υπουργείο να δημοσιοποιήσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όχι μόνο της ημερομηνίας περάτωσης και ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, αλλά ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα βήμα-βήμα, για όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και πότε αυτές θα πρέπει να ολοκληρωθούν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: