"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Στο πλευρό των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ο Απόστολος Πάνας

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χαλκιδικής.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν από κοινού οι ιδιαιτερότητες της Περιφερειακής Ενότητας  Χαλκιδικής  που  κυρίως  αφορούν την ιδιαίτερη γεωμορφολογία της, την  τεράστια τουριστική ζώνη, το μεγάλο αριθμό των επιχειρήσεων και τουριστικών μονάδων, τον υπερδιπλασιασμό του πληθυσμού κατά τους θερινούς μήνες λόγω τουρισμού, το ανεπαρκές και...

τεράστιο οδικό δίκτυο, τις Αγροτικές Φυλακές και τη υποδοχή μεγάλων προσωπικοτήτων στην περιοχή και λόγω του τουρισμού αλλά και λόγω της γειτνίασης με το Άγιο Όρος και τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο  αυτό ο κ. Πάνας ενημερώθηκε, πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων ιδιαίτερα στα Αστυνομικά Τμήματα Σιθωνίας και Αρναίας καθώς και ανάγκη για αντικατάσταση των παλαιών οχημάτων, αλλά και ανάγκη στήριξης τους με συγκεκριμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Πάνας δήλωσε:

«Η συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ήταν ιδιαίτερα γόνιμη, καθώς είχα μια πρώτη εικόνα, της παρούσας κατάστασης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Χαλκιδικής. Διαβεβαίωσα τους εκπροσώπους, πως θα συμμετέχω στις προσπάθειες για την προώθηση των αιτημάτων τους  προς τα αρμόδια Υπουργεία με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, κυρίως για την ενίσχυση των υπηρεσιών με θέσεις κατά τις τακτικές μεταθέσεις και αύξηση των οργανικών θέσεων για κάλυψη των ελλειμάτων των υπηρεσιών, καθώς και για την επάρκειά τους σε οχήματα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Πιστεύω στην αποδεδειγμένη στην πράξη αξία του αστυνομικού προσωπικού της Χαλκιδικής, που πάντα με υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και διάθεση προσφοράς, καλούνται να διαχειριστούν υποθέσεις, παρά τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται κατά καιρούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: