"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πολυγύρου

Τις τελευταίες ημέρες ο χειμώνας έκανε αισθητή την παρουσία του στην πόλη μας με την σταδιακή μείωση των θερμοκρασιών. Έτσι, πριν προχωρήσουμε βαθύτερα στο ψύχος, τηρήθηκε και φέτος η αγαθή παράδοση που καλά κρατεί τα τελευταία έτη, σύμφωνα με την οποία τα μέλη της ΛΕΦΕΔ Νομού Χαλκιδικής αναλαμβάνουν εθελοντικά τη διακονία ώστε ο Ιερός μας Ναός να στρωθεί με τα χαλιά του, τα οποία μαζί με την θέρμανση θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κλίματος, ιδίως την ώρα των Ιερών Ακολουθιών.
Συνεπώς, οφειλετικά εκφράζουμε εκ βάθους καρδίας τις ευχαριστίες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Προέδρου αυτού, προς κάθε έναν αδελφό που ανήκει σε αυτή την ομάδα η οποία βρίσκεται πάντοτε με ανιδιοτέλεια δίπλα στο ποιμαντικό έργο της ενορίας μας οπότε υπάρξει ανάγκη. Συγχρόνως, εκμεταλευόμενοι την ευκαιρία, ας μας επιτραπεί εκ μέρους του Ναού μας να προβάλλουμε την εν λόγω ομάδα ως... παράδειγμα εθελοντισμού και ενδιαφέροντος προς τα κοινά του τόπου μας, στοιχεία άκρως δυσεύρετα στην σημερινή κοινωνία!

Στα μέλη της ΛΕΦΕΔ Νομού Χαλκιδικής και σε όλους τους αδελφούς ευχόμαστε δια πρεσβειών του Αγίου Χαραλάμπους καλό χειμώνα με υγεία και κάθε ευλογία εκ Θεού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: