"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συλλόγων στον Πολύγυρο

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συλλόγων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες στον Πολύγυρο.

Αναλυτικά...


Χριστουγεννιάτικη έκθεση διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας “ΑΝΑΤΟΛΗ” της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας “ΣΥΝΘΕΣΗ” την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρο του (Μακεδονίας 8& 22ας Απριλίου, Πολύγυρος Χαλκιδικής). Στόχος μας είναι να βάλουμε μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στην καθημερινότητα μας!
Στην έκθεσή του Κέντρου Ημέρας μπορείτε να βρείτε: χειροποίητα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, που έφτιαξαν τα μέλη του κέντρου στην ομάδα καλλιτεχνικής έκφρασης.
Οι επισκέπτες μπορούν να προσέλθουν από τις 8:00 π.μ- 14:00 μ.μ.


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Βραστάμων οργανώνει εκδήλωση για τον στολισμό και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 16:00
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Κοινότητας Βραστάμων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βραστάμων.



Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Πολυγύρου προσκαλεί τους μικρούς φίλους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή με θέμα η Πολύχρωμη σκακιέρα.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ.

Ο Α.Σ.Ο.Π ευχαριστεί θερμά την πολυτάλαντη Αρετή Φαρδογιάννη και το μοναδικό Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής για τη συνεισφορά τους στην εκδήλωση. 


Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων – Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αναπηρία Χαλκιδικής «Η Αγάπη» παρουσιάζει το βιβλίο της Καίτης Ζγέμπα «Ένα παραμυθένιο εργαστήρι», την Κυριακή 3/12/2023, στις 11:00 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Ένα βιβλίο με παραμύθια που προέρχονται από την 30ετή ενασχόληση της Καίτης Ζγέμπα με την διδασκαλία ζωγραφικής στα παιδιά. Η εικονογράφηση των παραμυθιών έχει γίνει από τις ζωγραφιές των παιδιών. Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα ενισχύσουν το σημαντικό έργο του Συλλόγου. 


Έκθεση βιβλίου οργανώνει, από την Δευτέρα 04 έως την Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου.

Χώρος Έκθεσης: ΑΝΩ ΚΑΤΩ Cafe Bar Bistro

Ώρες λειτουργίας: 9.00 έως 13.00 και 17.00 - 20.00.  

Προσοχή: 4-5-7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΠΡΩΙ και ΑΠΟΓΕΥΜΑ) &

6 - 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: