"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Εκδήλωση κοπής πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Χαλκιδικής αναφορικά με την χθεσινοβραδινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματός μας, κ. Δημήτρη Μάντζου.

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολύγυρο σε πλήθος κόσμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Χαλκιδικής σε συνεργασία με την...

Δημοτική οργάνωση Πολυγύρου, με παρουσία του Γραμματέα της νομαρχιακής οργάνωσης και όλων των Συντονιστικών επιτροπών των δημοτικών οργανώσεων της Χαλκιδικής.


Προσκεκλημένος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί και να αποτελέσει τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης. Η παρουσία του κ. Μάντζου στην πρωτεύουσα του Νομού μας συνεχίστηκε και σήμερα καθώς επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Πολυγύρου, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Τσινά Αργύρη και Αμπελίδη Τάσο, γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης Πολυγύρου.


Στην εκδήλωση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές του κινήματος μας στην Χαλκιδική, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής κ. Χρήστος Πινακιώτης. 


Μέσα σε ενωτικό κλίμα όλοι οι παρευρισκόμενοι , τόνισαν την αγωνιστική τους διάθεση και την πίστη τους για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, όπου και τονίστηκε η κρισιμότητα τους για το μέλλον του τόπου.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση Gaston Bar & Kitchen και τον ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνο Τζουλάκη για την διάθεση του χώρου. 


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή εκδήλωση

















Δεν υπάρχουν σχόλια: