"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Εορτάστηκε η Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Kυριακή 27 Ιουνίου 2021, εορτάστηκε πανελλαδικά η “Ημέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”, ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των Αποστράτων Αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Στη Χαλκιδική τελέσθηκε Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στον Πολύγυρο, στην οποία παρέστησαν ο Διευθυντής της Δ.Α. Χαλκιδικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο οι Διοικητές και...

προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού, Απόστρατοι Αστυνομικοί του νομού μας, και ο Πρόεδρος Αποστράτων Αστυνομικών Χαλκιδικής κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Κωνσταντίνος , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος ενώ η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Χαλκιδικής εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ .ΠΑΛΛΗ Δημήτριο, τον Γεν. Γραμματέα κ .ΤΣΑΓΑΝΟ Ιωάννη και τον Αν. Γεν. Γραμματέα κ. ΜΑΥΡΙΔΗ Διονύσιο.

Από την πολιτική ηγεσία παραβρέθηκε ο Βουλευτής (ΚΙΝΑΛ) Χαλκιδικής ΠΑΝΑΣ Απόστολος και ο Πρόεδρος Τοπικής Ενότητας Ολύνθου ΑΥΓΕΡΗΣ Νικόλαος (πρώην αστυνομικός)

Μετά τη Δοξολογία, ακολούθησε μικρή δεξίωση που οργανώθηκε από τη Δ.Α. Χαλκιδικής. 

ipachalkidiki.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια: