"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Παρέμβαση της Συνεργασίας Πολιτών Δήμου Πολυγύρου για το πρόβλημα των αγροτών

 
"Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών, Δημήτρης Κυργιαφίνης, κατέθεσε πρόταση στον Δήμαρχο Πολυγύρου για λήψη υποστηρικτής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ του δίκαιου αγώνα των αγροτών του Δήμου μας. Πρότεινε την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Δήμο, σε συνεργασία και με άλλους θεσμικούς φορείς, προκειμένου να οργανωθεί συνάντηση των παραγωγών με τους μεταποιητές και τους εμπόρους ελιάς, στον χώρο του Δημαρχείου.

Ο Δήμαρχος συμφώνησε ως προς τη λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ως προς την πρόσκληση των μελών της επιτροπής αγώνα των αγροτών, κι έτσι ορίστηκε συνάντηση των αγροτών με τον Δήμαρχο και τον έχοντα την πρωτοβουλία δημοτικό σύμβουλο, για αύριο, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.30 π.μ.
Η Συνεργασία Πολιτών θα επιμείνει στην... πραγματοποίηση μιας συνάντησης των αγροτών με τους εμπόρους, όπως και στην καθιέρωσή της, σε ετήσια βάση, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης, θα συνεχίσει να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει την συγκρότηση ενός ενιαίου και ισχυρού φορέα σύμπραξης των αγροτών, τουλάχιστον στον Δήμο μας.
Πιστεύουμε ότι ένας τέτοιος φορέας, λειτουργώντας συλλογικά και μεθοδικά, θα μπορεί να διεκδικεί καλύτερες τιμές και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την βέλτιστη απόδοση της προσπάθειας όλων των αγροτών για το παρόν και για το μέλλον - το δικό τους και του τόπου μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: