"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου για τους αγρότες

Η Συνεργασία Πολιτών Δήμου Πολυγύρου χαιρετίζει την αποψινή συγκέντρωση των αγροτών του Δήμου μας, στην Ορμύλια, με σκοπό την διεκδίκηση καλύτερης τιμής για την πράσινη ελιά. 

 Χαιρετίζουμε την σύμπραξη και την συνεργασία των αγροτών συμπολιτών μας, που εκδηλώνουν την διάθεσή τους για κοινή δράση, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Η πρωτοβουλία τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας κοινής προσπάθειας, με συνέχεια και συνέπεια, αποδεικνύοντας ότι οι συλλογικοί αγώνες και η μαζικές διεκδικήσεις αποτελούν μονόδρομο στην επίλυση κοινών προβλημάτων. Δυστυχώς, στις μέρες μας, τίποτα δεν είναι... δεδομένο και δεν χαρίζεται, αν δεν υπάρξει οργανωμένη διεκδίκησή του. 
 Είναι γνωστό σε όλους πως τα προβλήματα των αγροτών είναι πολλά και σύνθετα. Εκτός των άλλων, έχει ανακύψει έντονα και το πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης, το οποίο έχει ήδη δημιουργήσει σοβαρή εμπλοκή στην ολοκλήρωση της συγκομιδής της ελιάς. 
 Η Συνεργασία Πολιτών βρίσκεται δίπλα στους παραγωγούς και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προς αυτήν την κατεύθυνση είμαστε διατεθειμένοι ν' αναλαβουμε όποια πρωτοβουλία χρειαστεί και θα επιμείνουμε μέχρι την δικαίωση του αγώνα που ξεκινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: