"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2020 στις παρακάτω περιοχές:

7 Σεπτεμβρίου. Από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Πορταριά σε τμήμα του χωριού στην περιοχή συσκευαστηρίου και τμήματα στην περιοχή Μύλος πάνω και κάτω από το ρέμα. Επίσης στα αρδευτικά από τον Μύλο και προς τον Αγ.Παντελεήμονα.
7 Σεπτεμβρίου. Από τις 12:00 μ. μέχρι τις 2:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Καλλικράτεια περιοχή ΟΙΚΙΣΜΟΣ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΑΝΩ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ - LIDL.
8 Σεπτεμβρίου. Από τις 12:00 μ. μέχρι τις 2:30 μ.μ. είναι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Καλλικράτεια, περιοχή ΚΑΡΒΟΥΝΟ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΝΩ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΑΛΗΝΗ.  
Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: