"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

  • Σε ΦΕΚ οι περιοχές όπου τα καταστήματα θα κλείνουν από 12.00 τα μεσάνυχτα & επιβάλλεται ανώτατο όριο στις συναθροίσεις
Εντός των ορίων των Περιφερειών Αττικής, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας, Κέρκυρας, Καρδίτσας, Πέλλας και Πιερίας και των Δήμων Μυκόνου, Πάρου, Θήρας, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω τίθεται ανώτατο όριο 50 συμμετεχόντων σε οποιαδήποτε δημόσια ή κοινωνική εκδήλωση, ανεξαρτήτως του αν αυτή πραγματοποιείται σε...

ιδιωτικούς ή δημόσιους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.   Αυτό ορίζει κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 3483/Β/21.08.2020_ Αριθμ. Απόφασης Δ1α/Γ.Π.οικ. 52221) για την αποφυγή μετάδοσης του covid-19, στην οποία προβλέπεται ακόμη ότι -στις ίδιες περιοχές- απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12.00 τα μεσάνυχτα έως τις 7.00 π.μ. της επόμενης ημέρας. Η απόφαση ισχύει από τις 25 Αυγούστου 2020 έως και τις 31 Αυγούστου 2020
  • Έως την 31η Αυγούστου η ηλεκτρονική αίτηση για να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον Ιούνιο
Έως την 31η Αυγούστου, θα πρέπει οι επιχειρήσεις συγκεκριμένων πληττόμενων κλάδων λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορoνοϊού, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ, για να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τον Ιούνιο. Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 3460/19.08.2020).
  • Ερωτηματολόγιο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής
Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, στα πλαίσια ανάπτυξης επιπρόσθετων βελτιωμένων & υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής, σε αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική (λόγω Covid) χρονική περίοδο, διεξάγει πρωτογενή έρευνα με τη χρήση ερωτηματολογίου.
Τα ευρήματα του ερωτηματολογίου θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων και έργων που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες ως Μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή/και πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον Ειδικό Σύμβουλο του Επιμελητηρίου κο Δ. Μήντο. Η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και αναγκαία. Μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

  • ΤτΕ: Μείωση 93,8% στις αφίξεις ταξιδιωτών και 97,5% στα τουριστικά έσοδα τον Ιούνιο
Συρρικνώθηκε το πλεόνασμα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου τον Ιούνιο, καθώς οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών και οι σχετικές εισπράξεις παρουσίασαν μείωση κατά 93,8% και 97,5% αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδας. Παράλληλα, μείωση κατά 81,3% σημείωσαν και οι αντίστοιχες πληρωμές. Έτσι, μόλις στα 64,3 εκατ. ευρώ έφτασαν οι εισπράξεις του Ιουνίου, από 2,55 δισ. ευρώ πέρυσι, ενδεικτικό της ζημιάς στην οικονομία από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

  • ΤτΕ: Έλλειμμα 1,4 δις ευρώ στο ισοζύγιο πληρωμών τον Ιούνιο
Στα 1,421 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα στο ισοζύγιο των πληρωμών τον Ιούνιο έναντι πλεονάσματος 805 εκατ. τον ίδιο μήνα του 2019, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος. Η εξέλιξη αυτή, όπως αναφέρει η Τράπεζα της Ελλάδος, οφείλεται κυρίως στην επιδείνωση του ταξιδιωτικού ισοζυγίου και κατά συνέπεια του ισοζυγίου υπηρεσιών, η οποία αντισταθμίστηκε μερικώς από τη βελτίωση του ισοζυγίου αγαθών, καθώς οι εισαγωγές αγαθών μειώθηκαν περισσότερο από ό,τι οι αντίστοιχες εξαγωγές.

  • ΥΠΟΙΚ: Με τα 2,7 δις από το πρόγραμμα SURE θα καλυφθούν μέτρα διατήρησης των θέσεων απασχόλησης
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε χθες  τα μέτρα που υπέβαλε η κυβέρνηση προς ένταξη στο πρόγραμμα SURE και πρότεινε την τελική έγκρισή τους από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομιών, το ποσό που θα λάβει η Ελλάδα ως δάνειο ανέρχεται στα 2,7 δισ. ευρώ και με αυτό θα καλυφθούν μέτρα διατήρησης των θέσεων απασχόλησης, τα οποία ήδη εφαρμόζονται από τον περασμένο Μάρτιο, όπως η αποζημίωση ειδικού σκοπού και η κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών για τους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τίθενται σε προσωρινή αναστολή, η κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών των εποχικά εργαζόμενων, και η υλοποίηση του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». Η εκταμίευση των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί σε δόσεις και θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

  • Υποχρεώσεις δικαιούχων της ενίσχυσης ειδικού σκοπού
Σύμφωνα με το Άρθρο 6 (Υποχρεώσεις δικαιούχων της ενίσχυσης ειδικού σκοπού – Κυρώσεις) της ΚΥΑ Αρ. ΓΔΟΥ 134 (ΦΕΚ Β 2377/16.6.2020) προβλέπεται:
Ο λήπτης της ενίσχυσης ενημερώνει το κοινό σχετικά με την στήριξη που έχει λάβει από τα Ταμεία:
- παρέχοντας στον διαδικτυακό τόπο του, εάν υπάρχει, σύντομη περιγραφή της πράξης, ανάλογης προς το επίπεδο της στήριξης, που περιλαμβάνει τους στόχους και τα αποτελέσματά της και επισημαίνει τη χρηματοδοτική συνδρομή από την Ένωση,
- τοποθετώντας τουλάχιστον μία αφίσα με πληροφόρηση σχετικά με το έργο (ελάχιστο μέγεθος Α3), που περιλαμβάνει τη χρηματοδοτική συνδρομή από την Ένωση, σε σημείο εύκολα ορατό από το κοινό, όπως η είσοδος σε ένα κτήριο.
Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο της επιχείρησης από αρμόδιο όργανο ελέγχου διαπιστωθεί μη τήρηση των όρων της παρούσας ή υποβολή ψευδών στοιχείων, ενημερώνεται αρμοδίως η οικεία Διαχειριστική Αρχή, η οποία εκδίδει απόφαση ολικής ανάκτησης της επιχορήγησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην κοινή υπουργική απόφαση Δημοσιονομικών Διορθώσεων. Ο υπολογισμός των τόκων ανάκτησης για τη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται από την ημερομηνία χορήγησης της ενίσχυσης. Επισυνάπτουμε υπόδειγμα αφίσας που πρέπει να διαθέτει η κάθε επιχείρηση που έλαβε αποζημίωση ειδικού σκοπού.
  • Ένεση 603 εκατ. Ευρώ στο ΤΕΠΙΧ ΙΙ
Την μεταφορά  επιπλέον 603 εκατ. ευρώ στο χρηματοδοτικό εργαλείο ΤΕΠΙΧ ΙΙ ενέκρινε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ώστε να ανταποκριθεί στην υψηλή ζήτηση που εκδηλώθηκε από τις επιχειρήσεις για τη λήψη δανείων κεφαλαίων κίνησης με επιδότηση του 100% του επιτοκίου για τα δύο πρώτα χρόνια. Ειδικότερα με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γ.Τσακίρη, τροποποιείται η ιδρυτική πράξη του 2016 κατά την οποία η «προίκα» του ΤΕΠΙΧ ΙΙ από 400 εκατ. ευρώ, αυξάνεται στο 1,003 δισ. ευρώ. Με τη χρηματοδότηση αυτή θα καλυφθεί η συμμετοχή της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ) στο ΤΕΠΙΧ ΙΙ αλλά και ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση και επιπλέον δανείων κεφαλαίου κίνησης που έχουν ήδη εγκριθεί, αλλά ελλείψει πόρων δεν έχουν φθάσει στα «χέρια» των δικαιούχων.


  • Μείωση φορολογικών οφειλών για τους ιδιοκτήτες ακινήτων που εισπράττουν μειωμένο ενοίκιο
Την απόφαση με την οποία ορίζονται οι οφειλές των ιδιοκτητών που συμψηφίζονται με το δικαίωμα έκπτωσης που έχουν για τα μειωμένα ενοίκια που εισπράττουν λόγω της πανδημίας, υπέγραψε ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος. Σύμφωνα με την απόφαση (ΦΕΚ Β' 3505/24.8.2020, Αρ. Πρωτ: Α. 1193/24-8-2020) οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν δικαίωμα έκπτωσης 20% επί του εισπραχθέντος μισθώματος. Το ποσό της έκπτωσης μειώνει οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση, με ημερομηνία καταβολής μετά την 31η Ιουλίου 2020. Οι οφειλές που τυγχάνουν έκπτωσης αφορούν κατά σειρά α) τον φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, φόρο πολυτελούς διαβίωσης β) τον ΕΝΦΙΑ γ) τον ΦΠΑ, δ) οποιονδήποτε άλλο φόρο, τέλος, εισφορά ή χρηματική κύρωση που εμπίπτει στον ΚΦΔ.

  • Μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των ακάλυπτων επιταγών
Αισθητή μείωση σε ετήσια βάση του αριθμού των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας», η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2020 ανήλθε στα 64,3 εκατ. ευρώ, έναντι 82,8 εκατ. ευρώ στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2019 και 88,9 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2018.

  • "Αφορολόγητες" πλέον οι παροχές χρημάτων για αγορά πρώτης κατοικίας
Δωρεές από Έλληνα κάτοικο του εξωτερικού, γονικές παροχές ή δωρεές προς τα παιδιά για αγορά πρώτης κατοικίας έως και 150.000 ευρώ είναι πλέον αφορολόγητες. Μετά την ψήφιση και δημοσίευση του φορολογικού νόμου 4714 σε ΦΕΚ, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ Γιώργος Πιτσιλής, με εγκύκλιο ενεργοποιεί και τις διατάξεις του νόμου που ψηφίστηκε και καθιστά αφορολόγητες συγκεκριμένες δωρεές και γονικές παροχές.

  • Εξαιρούνται τα Ελληνικά Τυριά από τους δασμούς που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ σε προϊόντα της Ε.Ε.
Την εξαίρεση των ελληνικών τυριών από τους δασμούς που έχουν επιβληθεί σε γεωργικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν οι ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σε δήλωσή του ο αρμόδιος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σημείωσε πως η κυβέρνηση και το υπουργείο θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια να εξαιρεθούν όλα τα ελληνικά προϊόντα από δασμούς, με στόχο να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των Ελλήνων παραγωγών και των ελληνικών εταιρειών και να αναδειχθούν διεθνώς τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.

  • Υποχρέωση υποβολής αποδεικτικού φορολογικής δήλωσης στο Γ.Ε.ΜΗ. από τις μη κεφαλαιουχικές εταιρείες
Όλοι οι υπόχρεοι εγγραφής στο Γ.Ε.ΜΗ. που δεν είναι κεφαλαιουχικές εταιρίες, δηλαδή όλοι εκτός από Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ι.Κ.Ε., και πιο συγκεκριμένα οι Ο.Ε. , Ε.Ε., Συν ΠΕ,. ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ κλπ, έχουν υποχρέωση καταχώρισης στο Γ.Ε.ΜΗ. του αποδεικτικού υποβολής φορολογικής τους δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υ.Α. 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ Β’ 3623). Η καταχώριση πρέπει να γίνει εντός δύο μηνών από την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, με ηλεκτρονικό τρόπο από την ιστοσελίδα https://services.businessportal.gr.

  • Έργο ΚΕΕ με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα»
H Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 - 2020», έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης: «Αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα» με κωδικό ΟΠΣ 5034827, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ 7557/2553/A3/20-11-2018 (ΑΔΑ:ΨΗΛ0465ΧΙ8-Φ52) όπως τροποποιήθηκε  και ισχύει με την αριθμ.  1062/Β3/212/21-2-2019 (ΑΔΑ: 6ΟΙΑ465ΧΙ8-ΘΤ1) όμοια Απόφαση Ένταξης.  Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης 15.000 εργαζομένων  του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, (αποκλείονται οι αυτοαπασχολούμενοι οποιασδήποτε μορφής, άνεργοι ή/και λαμβάνουν επίδομα τακτικής ανεργίας από τον ΟΑΕΔ).  Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους. Το έργο απευθύνεται σε 15.000 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Βασικός στόχος της πράξης είναι η ενίσχυση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελούμενων μέσω της συμβουλευτικής, κατάρτισης, και πιστοποίησης σε όλες τις περιφέρειες (13) της Ελλάδας: Αττική, Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα. 
Τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης θα έχουν συνολική διάρκεια 100 ώρες, θα υλοποιηθούν από πιστοποιημένους φορείς κατάρτισης και θα αφορούν τα εξής αντικείμενα:
1
Βασικές Δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ
2
Ειδικός σχεδιασμού ιστοσελίδων και εφαρμογών Κινητών Συσκευών
3
Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού
4
Προγραμματιστής Βάσεων Δεδομένων
5
Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Δικτύων
6
Τεχνικός Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής
7
Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων social media marketing
8
Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου(E-COMMERCE)
Τα Εκπαιδευτικά Επιδόματα καταβάλλονται εφόσον οι ωφελούμενοι έχουν ολοκληρώσει τις Συνεδρίες Συμβουλευτικής, τη Θεωρητική Κατάρτιση και έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία Πιστοποίησης. Η διαδικασία πιστοποίησης είναι χωρίς κόστος για τους καταρτιζόμενους (εξέταση και επανεξέταση εφ’ όσον απαιτηθεί).  
Το Εκπαιδευτικό Επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης (θεωρίας και πρακτικής) ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 €/ ώρα), συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων. Συνολική Αξία Εκπαιδευτικού Επιδόματος: 100 Ώρες Κατάρτισης χ 5,00 € = 500,00 €. 
Κάθε ενδιαφερόμενος/η έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής σε μία μόνο Περιφέρεια. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναρτώνται ψηφιακά, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής αίτησης των δυνητικά ωφελούμενων, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα http://109.uhc.gr, από τις 12 Μαΐου 2020 και ώρα 12:00:00 μέχρι συμπλήρωσης του πλήθους των 15.000 ωφελούμενων και το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση 12 μηνών από την αρχική δημοσίευσή της.
  • Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προστατεύει τα μέλη του
Συμφωνία με εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των Συμβούλων Επιχειρήσεων υπέγραψε το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, για την παροχή εμπορικών και οικονομικών πληροφοριών στα μέλη του, που σχετίζονται με την συναλλακτική συμπεριφορά (π.χ. ακάλυπτες επιταγές, συναλλαγματικές, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις). Στην ανωτέρω συμφωνία προχώρησε το Επιμελητήριο, στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των μελών του και στην προσπάθειά του να προστατέψει και να προασπίσει τις επιχειρήσεις – μέλη του από κινδύνους εμπορικού ρίσκου.
Τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου θα μπορούν εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας μια φόρμα εντύπου, να ζητάνε πληροφορίες αναγράφοντας την επωνυμία, τη διεύθυνση και το Α.Φ.Μ. του υποψήφιου πελάτη τους. Το συμπληρωμένο έντυπο θα το μεταβιβάζουν στη συνέχεια στο Επιμελητήριο μέσω fax ή e mail , και το Επιμελητήριο, από τη στιγμή που θα μεταβιβάσει το αίτημά του μέλους του στην εταιρία, θα απαντάει σε αυτά, άμεσα, με fax ή με e mail. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι πληροφορίες που θα λαμβάνουν τα μέλη από το Επιμελητήριο, είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιούνται μόνο για ενδοεπιχειρησιακή χρήση. Το έντυπο (Εντολή Ζήτησης) είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου στο παρακάτω link :

  • Διενέργεια επαναληπτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού από την Π.Ε. Χαλκιδικής
Η οικονομική επιτροπή της Π.Κ.Μ. προκηρύσσει επαναληπτικό ηλεκτρονικό μειοδοτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και ε τη διαδικασία της Συμφωνίας – Πλαισίου , για την ανάθεση της παροχής εξυγίανσης του κτηνοτροφικού κεφαλαίου της Π.Ε. Χαλκιδικής για τα έτη 2020 – 2021 [και συγκεκριμένα θανάτωσης και επιτόπιας υγειονομικής ταφής μολυσμένων ζώων], συνολικού προϋπολογισμού μέχρι εκατόν ογδόντα χιλιάδων ευρώ (180.000,00 €) (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή , μόνον για το σύνολο της ανάθεσης. Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών προσφορών μέχρι τις 29-08-2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 23.00. Χρόνος διενέργειας του Διαγωνισμού (ηλεκτρονικής αποσφράγισης δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών, καθώς και ελέγχου των αντίστοιχων εγγράφων) η 03-09-2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00. Περισσότερες πληροφορίες στο Διοικητήριο της ΠΕΧ στον Πολύγυρο, υπεύθυνος κος Νεκτ. Μαυρομουστάκης , τηλ. 23713 51483, fax 23713 51292, e mail : od10@halkidiki.gov.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: