"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της Σάρτης

" Έχω την ανάγκη να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι με τους χωριανούς μου, που δεν το συνηθίζω να το κάνω. Εδώ και δύο χρόνια ένας από τους στόχους μου ως πρόεδρος του χωριού, μετά από την μεγάλη δασική πυρκαγιά που είχαμε ζήσει όλοι μας στην Σάρτη στις 25 & 26/10/2018 εκείνη την καταστροφική ημέρα η οποία θα μείνει χαραγμένη για πάντα σε όλους μας βαθιά στην καρδιά μας και... δεν θα ξεχαστεί ποτέ όσα χρονιά και να περάσουν όπως επίσης και τα απότομα καιρικά φαινόμενα που χτυπάνε την περιοχή μας από Σάρτη μέχρι και Τορώνη, θυμόμαστε καλά την τελευταία θεομηνία με ανεμοστρόβιλους που μας έπληξε στης 10/7/19 που καταστράφηκαν επιχειρήσεις, που έφυγαν σκεπές από σπίτια αλλά ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες . Είχα την ανάγκη να κάνω ενέργειες για την ίδρυση πυροσβεστικού κλιμακίου στο χωριό μας, μιλούσα συνεχώς με πολλά πρόσωπα όπως τον Στρατηγό Π.Υ, τον Διοικητή Π.Υ Χαλκιδικής , τους Βουλευτές, στην Περιφέρεια, στον Δήμαρχο κ.α.
Με αποτέλεσμα, μετά από δύο χρόνια προσπάθειας και με μεγάλη αγωνία , μου ανακοίνωσε ο Διοικητής Π.Υ Χαλκιδικής την έγκριση από το αρχηγείο για την ίδρυση του πυροσβεστικού κλιμακίου στην Σάρτη .
Αυτήν την στιγμή έχει γίνει η ίδρυση και η πλήρη στελέχωση με πυροσβέστες και με Πυροσβεστικό όχημα μόνιμα στην Σάρτη.
Το νέο τηλέφωνο του κλιμακίου είναι: 2375094199.
Ευχαριστώ πολύ για την ακούραστη συνεργασία, τον πρώην Διοικητή Π.Υ Χαλκιδικής Κο Καρασαββίδη Δημήτριο, τον νέο διοικητή Χαλκιδικής και πρώην υποδιοικητή Κο Αριστείδη Κατιρτζίδη, την Περιφέρεια και τον Δήμαρχο Σιθωνίας, που βοήθησαν για την ίδρυση του πυροσβεστικού κλιμακίου".
Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡ. ΜΙΧΑΉΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: