«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Στέλιος Βαλιάνος: "Το Παλαιοχώρι αποτελεί αναξιοποίητο κεφάλαιο για τον Δήμο Αριστοτέλη"


Στο πλαίσιο της παρουσίασης τοπικών παρεμβάσεων του προγράμματος «Ένας Δήμος 16 Πρωτεύουσες», ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος επισκέφθηκε τo Παλαιοχώρι, όπου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες, συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και κατοίκους της κοινότητας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης στο Παλαιοχώρι, ο κ. Βαλιάνος, δήλωσε τα εξής:


«Επισκεφθήκαμε μια κοινότητα που αποτελεί για τον Δήμο Αριστοτέλη δυναμικό, αλλά δυστυχώς αναξιοποίητο κεφάλαιο, το οποίο πρέπει να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί. Χωρίς να πω τώρα περισσότερες λεπτομέρειες, διαβεβαίωσα τους συμπολίτες μας εδώ στο Παλαιοχώρι, ότι η άγνωστη καστροπολιτεία στο Νέπωσι, κατέχει κομβική θέση στο εξειδικευμένο πρόγραμμα της “Ομοφωνίας” για τον τουρισμό που θα παρουσιαστεί εντός των ημερών σε ειδική εκδήλωση.  

Δεν στεκόμαστε όμως μόνο σ` αυτό. Η μεγάλη δημοτική έκταση στην τοποθεσία “εβραίικα λιβάδια”, προορίζεται να αποτελέσει θεμελιώδες μέρος των σχεδίων μας για αναπτυξιακή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και την προσέλκυση επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η ανάπλαση της πλατείας, η δημιουργία παιδικής χαρά και η φροντίδα του εσωτερικού οδικού δικτύου, θα λειτουργήσουν πρόσθετα στα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης κοινότητας, ενός σύγχρονου Δήμου.

Στις προτεραιότητες της δικής μας Δημοτικής Αρχής, εντάσσεται επίσης η ανάληψη δράσης για την οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων επάρκειας και ποιότητας νερού, αντί της απλής ανακύκλωσης καταγγελιών. Πρώτο μέλημα οι βάνες θα που απομονώνουν τμήματα του δικτύου. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που έχει βλάβη ένα μικρό τμήμα να κόβεται το νερό σε ολόκληρο το Παλαιοχώρι.

Και βέβαια, χρέος μας θεωρώ την επανεκκίνηση του τελματωμένου έργου του Βιολογικού Καθαρισμού.

Η σοβαρή μέριμνα για τον τόπο, επιστρέφει με την Ομοφωνία. Και μαζί της, η κοινή λογική.-»


Δεν υπάρχουν σχόλια: