"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ημερίδα με θέμα: Oδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια


H Νεολαία Γαλάτιστας διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια, στις 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 18.00, στο Δημοτικό κατάστημα Γαλάτιστας.

Η Νεολαία Γαλάτιστας στο δελτίο τύπου αναφέρει τα παρακάτω:

 Ένα καίριο θέμα το οποίο μας απασχολεί εδώ και καιρό, ετοιμαζόμαστε να μοιραστούμε μέσα από μία ομιλία η οποία στοχεύει να φέρει κοντά τους κατοίκους αλλά και το νεότερο δυναμικό του συλλόγου με το μείζον ζήτημα της οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας.
Η ομιλία πρόκειται για μια προσπάθεια, η οποία επιδιώκει να καλύψει όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ή τελούν σε συνάφεια με τους όρους «οδική ασφάλεια», «οδική συνείδηση», «οδική συμπεριφορά».
Θα εστιάσουμε μεταξύ άλλων, στην κυκλοφοριακή αγωγή του ατόμου, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ό,τι αφορά στην τήρηση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και στην ενεργή μας συμμετοχή, στη διαμόρφωση σωστής και υπεύθυνης οδικής συνείδησης.
Στόχος της ημερίδας να κατανοήσουμε μερικά απλά πράγματα που πρέπει να εφαρμόσουμε, να μοιραστούμε τις θέσεις, τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες μας δημιουργώντας ένα όχημα αλλαγής στην συμπεριφορά και στους δρόμους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: