"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Χαρά και μουσική στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου


Εντυπωσίασαν οι μικροί μαθητές μουσικής προπαιδείας και οι μεγαλύτεροι πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου στην πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που πραγματοποίησαν την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.
Η γιορτή, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου, περιείχε δύο μέρη. Στο πρώτο τα παιδιά 5-7 ετών έπαιξαν τις...
πρώτες τους νότες στο μεταλλόφωνο με τη συνοδεία της καθηγήτριας τους, Αλίκης Κωνσταντίνου, τραγούδησαν και δραματοποίησαν παραμύθι για τον Άγιο Βασίλη.
Στο δεύτερο μέρος, που ήταν και το πιο συναρπαστικό, οι σπουδαστές πιάνου παρουσίασαν στους γονείς και φίλους τους κλασσικά και χριστουγεννιάτικα έργα υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους, Μαρίας Καλαϊτζή και Χρήστου Ξανθού.
Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, και ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, Άγγελος Καραπινίδης, μοίρασαν δώρα σε όλους τους μαθητές του ωδείου.

Οι εκδηλώσεις του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» συνεχίζονται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με τη μεγάλη συναυλία των μουσικών συνόλων και των χορωδιών του ωδείου.