"ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ"

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κυκλοφόρησαν τα νέα καρτελάκια για τους ''300 του ΑΟΠ''

Επιμέλεια Γιάννης Σφυρής

Τι είναι οι 300 λοιπόν:
Στις εποχές που ζούμε τη διαφορά την κάνει η συλλογικότητα. Με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε τη διάθεση προσφοράς, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη και το κυριότερο είναι ότι μπορούμε αυτά να τα μετατρέψουμε σε χειροπιαστά αποτελέσματα.
Στον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου παλεύουμε σε αντίξοες συνθήκες, σε δύσκολους καιρούς φέρνοντας στον τόπο μας αγωνιστικές επιτυχίες σε ένα περιβάλλον άκρως οικογενειακό με οδηγό το φίλαθλο πνεύμα. Κάθε Κυριακή για εμάς είναι μια γιορτή στον Πολύγυρο. Ο ΑΟΠ φέτος... συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες. Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Μπάσκετ Ανδρών στο οποίο θα συνεχίσει να  συμμετέχει η ομάδα μας την επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και οι απαιτήσεις μεγάλες. Επίσης το Ανδρικό Βόλλευ του Ομίλου συμμετέχει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα Β΄Ανδρών της ΕΠΕΣΘ. Πίσω από τα μεγάλα τμήματα υπάρχουν τμήματα Εφήβων, Παίδων, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Γυναικείο, Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών. Υπάρχει επίσης το Ανδρικό τμήμα Πινγκ-Πόνγκ του ΑΟΠ που πρωταγωνιστεί στη Β΄Εθνική Βορείου Ελλάδος και πίσω του ήδη βγαίνουν τα πρώτα παιδιά που απαρτίζουν τα μικρότερα τμήματα του αθλήματος. Και φυσικά υπάρχει και το τμήμα Στίβου του ΑΟΠ με τους αθλητές και αθλήτριες του που αγωνίζονται κυρίως σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Οι κατά καιρούς κρατικές επιχορηγήσεις πλέον δεν υπάρχουν και οι χορηγοί-επιχειρηματίες έχουν λιγοστέψει. Η δύναμη της κάθε ομάδας πλέον είναι ο κόσμος της.
Για δεύτερη συνεχόμενη στον ΑΟΠ  θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πυρήνα με στόχο τα 300 άτομα που θα συνεισφέρουν ετησίως ένα συμβολικό ποσό στην ομάδα. Η κίνηση αυτή λειτουργεί και παγκοσμίως σε άλλες ομάδες που βασίζονται σε μια λαϊκή βάση για τη λειτουργία τους. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 του ΑΟΠ.
Πως μπορώ να γίνω ένας από τους 300;
Είτε με την συμπλήρωση μιας αίτησης με τα στοιχεία σου  ή αλλιώς με την αποστολή ενός mail στο  info@aopoligirou.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σου και ερχόμαστε εμείς σε επαφή μαζί σου.
Πόσο θα μου κοστίζει ετησίως;
Η ετήσια συνεισφορά στην ομάδα είναι  50 ευρώ
Γιατί να γίνω ένας από τους 300;
Με την εγγραφή σου στους 300 του ΑΟΠ :
1. Αποκτάς ένας διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΟΠ (Β΄Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ Ανδρών, Β΄ Εθνική Βολλευ Ανδρών)
2. Αν είσαι γονιός έχεις έκπτωση στις Ακαδημίες του Συλλόγου 15%.
3. Με την κάρτα των 300 θα έχεις προνομιακές εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα της περιοχής που θα ανακοινωθούν σύντομα
4. Το όνομα σας ,η φωτογραφία σας και ένα link της επιλογής σας (σε προσωπική ή εταιρική σελίδα) θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας
5. Έχετε προνομιακή έκπτωση στα είδη μπουτίκ της ομάδας, όπως μπουφάν και φόρμες.
6. Έχετε ειδικές τιμές για διαφημιστική καταχώρηση της εταιρείας σας στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου
7. Κερδίζετε κάτι ανεκτίμητο. Την αίσθηση του να προσφέρεις για κάτι καλό και υγιές που γίνεται στον τόπο σου.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ Ε-MAIL ΣΤΟ info@aopoligirou.gr ΜΕ ΘΕΜΑ ‘’300’’ KAI ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ.Α.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄300 του ΑΟΠ΄΄
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ