«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Βραβεία για τα ξενοδοχεία της ΣΑΝΗ Α.Ε. στη Χαλκιδική

Η Σάνη ΑΕ με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοίνωσε τα βραβεία που έλαβε από το TripAdvisor για τα ξενοδοχεία της.
Πιο συγκεκριμένα:

1. Tο Sani Beach Hotel βραβεύτηκε ως ένα από τα ''Top 5'' ξενοδοχεία για οικογένειες στον κόσμο, ως ένα από τα ''Top 5'' ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη και ως ένα από τα ''Top 5'' για οικογένειες στην Ελλάδα.
2. Tο Sani Asterias Suites βραβεύτηκε ως ένα από τα ''Top 25'' ξενοδοχεία στην Ελλάδα και ως ένα από τα ''Τοp 5'' ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα ''Top 5'' πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
3. To Porto Sani Village βραβεύτηκε ως ένα από τα ''Top 25'' ξενοδοχεία στην Ελλάδα, ως ένα από τα ''Τοp 5'' ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ελλάδα και τέλος, ως ένα από τα ''Top 5'' πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Τα βραβεία του TripAdvisor βασίζονται σε εκατομύρια αληθινές και αντικειμενικές ''μαρτυρίες'' και απόψεις ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο, έχοντας ως κριτήριο την ποιοτική αξία, το απαράμιλλο σέρβις, την υψηλή ποιότητα. Σε αυτά τα κριτήρια βασίστηκαν και τα βραβεία που δώθηκαν στο Sani Resort, αναγνωρίζοντάς το ως ένα από τα πιο εξαίρετα θέρετρα στον κόσμο.
Η φιλοδοξία της Σάνη ΑΕ είναι να σας προσφέρει τις υπηρεσίες ενός world class resort, που φροντίζει όμως παράλληλα να διατηρεί την ανθρώπινή του κλίμακα και να προστατεύει το υπέροχο αλλά και ευαίσθητο φυσικό περιβάλλον γύρω του.
Πίσω από τον τουρισμό κρύβεται η ανάγκη του καθενός μας για ανθρώπινη επικοινωνία, καθώς και για την προσέγγιση και τη γνωριμία με το διαφορετικό και το άγνωστο.
Αυτή η προσέγγιση, που δεν είναι πάντοτε εύκολη, πλουτίζει και βαθαίνει την ταξιδιωτική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: