"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα από την εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο του δήμου Πολυγύρου Ιφιγένεια Κυριάκου

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Η εκλογική διαδικασία την Κυριακή 18 Μαΐου ανέδειξε για μία ακόμη φορά έναν «Ισχυρό δήμο», έναν δήμο για τον οποίο όλοι μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Και σε αυτές τις εκλογές νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, στάθηκαν δίπλα μου και μου εμπιστεύτηκαν έναν ιερό ρόλο με ευθύνες, υποχρεώσεις και...
δυνατότητα σκληρής δουλειάς για τον τόπο μας. Τον τόπο αυτό που με ανέδειξε εκ νέου δημοτική σύμβουλο, υπόσχομαι να εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Στην επόμενη μέρα για το μεγάλο και ισχυρό δήμο Πολυγύρου, προχωράμε όλοι μαζί, μακριά από αντιπαραθέσεις, σταυρούς και ψηφοδέλτια. Δεσμεύομαι να βρεθώ κοντά στους συμπολίτες μου όπως κάνω χρόνια τώρα, να ακούσω τα προβλήματα τους, τα παράπονα τους, τις ανάγκες τους. Τα επόμενα πέντε χρόνια καλούμαστε να κάνουμε το δήμο καλύτερο, καλούμαστε να εξελίξουμε την προοπτική που έχουμε χαράξει με στόχους την εξυπηρέτηση του δημότη, τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών, τη βελτίωση της εικόνας του δήμου Πολυγύρου.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας και παραμένω στην κρίση σας για όλα όσα πρέπει να γίνουν και όσα προγραμματίζουμε να γίνουν στον τόπο μας.


Με εκτίμηση,

Ιφιγένεια Κυριάκου

Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Δ. Πολυγύρου   

Δεν υπάρχουν σχόλια: