"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εκατοντάδες κρατήσεις από Ολλανδία για Χαλκιδική

Την πρόθεση να επιστρέψει δυνατά η Ολλανδία στη Χαλκιδική μετά από πολλά χρόνια απουσίας δείχνουν οι μερικές εκατοντάδες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Vakantiebeurs της Ουτρέχτης. Η ανακοίνωση απευθείας πτήσης από το Άμστερνταμ στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μέσω της αεροπορικής εταιρείας Transavia, καθιστά τη Χαλκιδική νέα αγαπημένη στους Tour Operators της Ολλανδίας. Το SUNDIO GROUP που κρατάει το 45% της ελληνικής αγοράς πρωτοστατεί έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο με 12 ξενοδοχεία για το 2014. Ακολουθούν οι...
έλληνες tour operators της Ολλανδίας με πιο εξειδικευμένα προγράμματα και αναμένεται η κάθοδος των υπολοίπων για το 2015.
Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην έκθεση με stand στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του – τον Πρόεδρο του Οργανισμού και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Γιώργο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Camping Χαλκιδικής κ. Αντώνη Δεληδημητρίου. Στην έκθεση δυνατή ήταν και η παρουσία εκπροσώπων ξενοδοχείων και incoming τουριστικών πρακτόρων από τη Χαλκιδική.

Η παρουσία της Χαλκιδικής στα Ολλανδικά Μ.Μ.Ε. εντείνεται το 2014 με την πρόσκληση δημοσιογράφων και bloggers στην περιοχή. Ο Τουριστικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. Ολλανδίας οργάνωσε ένα cocktail παρουσίασης στο οποίο παρευρέθηκαν πάνω από 20 δημοσιογράφοι οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή για το press trip που θα διοργανωθεί το Μάιο.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: