"ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ "

powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ποιοί θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Μουντιάλ;

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου , στις 6 Δεκεμβρίου στη Μπαΐα θα μάθει ο Φερνάντο Σάντος  τους αντιπάλους της Εθνικής ομάδας στον ένα από τους 8 ομίλους των τεσσάρων που θα διαμορφώσουν το παζλ της τελικής φάσης του Παγκοσμίου κυπέλλου  στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Η Εθνική μας θα τοποθετηθεί στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με άλλες 7 ευρωπαϊκές ομάδες με τις οποίες τουλάχιστον στην 1η φάση θα αποφύγει. Πρόκειται για τις...
Ολλανδία, Αγγλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βοσνίας-Ερζεγοβίνη, Κροατία και Ρωσία.
Στο πρώτο γκρουπ  εκτός από την διοργανώτρια και οικοδέσποινα Βραζιλία θα συμπεριληφθούν και οι Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή , Κολομβία ,Βέλγιο , Ουρουγουάη και Ελβετία
Το δεύτερο γκρουπ θα απαρτίζουν οι: ΗΠΑ,Κόστα Ρίκα, Μεξικό Ονδούρα, Ιαπωνία, Ιράν , Νότια Κορέα και Αυστραλία ενώ το 3ο θα περιλαμβάνει τις: Γαλλία, Χιλή, Εκουαδόρ, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Αλεγερία, Νιγηρία, Καμερούν.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου. Συνολικά 12 πόλεις θα φιλοξενήσουν τα παιχνιδια. Πρόκειται για τις Μανάους, Φορταλέτσα, Νατάλ, Ρεσίφε Σαλβαδορ, Κουιάμπα, Μπραζίλια, Μπέλο Οριζόντε, Σάο Πάολο, Κουριτίμπα, Πόρτο Αλέγκρε και βέβαια το Ρίο Ντε Τζανέιρο με το ιστορικό Μαρακανά όπου αναμένεται να διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: